Friday, November 13, 2020

Melly 'ME time' at Catzonia, Bangi

 


Hi semua. Hari ni nak cerita pengalaman hantar Melly ke Catzonia, Bangi. Pada asalnya, hantar Melly pergi sana untuk manja-manjakan dia. Trim dia sikit gitu. Bila makin fluffy, dia macam tak terjaga pulak.

Location Catzonia, Bangi terletak area Bangi Getaway. Waze je : Catzonia, Bangi.

Jangan jadi macam Nisa taw, confident je kat mana tu terus drive sekali salah tempat. Nasib baik la tempat yang salah tu tak jauh mana.

Sebabkan PKP ni, sebelum masuk kena buat appointment dulu taw. Inform kat diaorang nak buat apa. Sebab nanti senang, nanti datang bagi nama je lepas tu sign. Tinggalkan dalam dua jam macam tu untuk sesi manjakan diri.

Pergi situ selesa sangat, layanan dan service tip-top sangat. Nisa lambat dalam hampir sejam jugak lah dari timing appointment sebab stuck traffic jem (guna jalan dalam, tak boleh masuk highway). Macam biasa kena check-in MySejahtera, tu jangan lupa. Bukak kasut taw nak masuk tu. Masuk tu kita akan disambut kucing yang comel taw. Haihhh geram je tengok. Tengah nak register tu, ada seekor kucing duduk diam je kat kaunter. Haaaa comelnyaaaa. Alhamdulillah smooth je nak register semua.

Dari segi harga, untuk "me time"agak reasonable. Kalau dah biasa manjakan kucing boleh tahu harga tu reasonable ke tak. Masa diaorang nak trim Melly ada la tersalah potong sebab Melly tak duduk diam kan. Dapat mandikan budak ni pun dah kira kagum dah. Puas nak buat sendiri bila nak bersihkan dia ni.

Dalam kereta, sempat Melly tidur kejap haihhh panggil nama terus bangun. "Penat ke gi spa ni..."

Miawww aje la jawapannya hahahaha.. nasib comel taw, geram tengok.


Boleh tengok IG @catzonia.bangi taw boleh tengok gelegat comel kucing yang ada. Tak silap Catzonia ni banyak cawangan, so review yang Bangi punya je taw. 



 

 

1 comment:

  1. ehehe seronok le Melly dapat me time..
    saya sbulan skali jela hntr semua anak2 bulus pi mandi hehe.. x rajin
    nak mandikan depa sendiri..

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Melly 'ME time' at Catzonia, Bangi

  Hi semua. Hari ni nak cerita pengalaman hantar Melly ke Catzonia, Bangi. Pada asalnya, hantar Melly pergi sana untuk manja-manjakan dia. T...

Popular Post