Thursday, May 25, 2017

Perlu ke blog walking?

Assalamualaikum semua..dan hai hai.. lama tak menulis dan dapat idea terus taip kat blog ni. Soalan straight forward.

"Perlu ke blog walking?"


Pada yang tak tahu blog walking ni ibarat baca post blogger yang lain. Nisa ni dah biasa dengan term ni..kalau nak blog jogging ke pun boleh hehehe.. walking ni kan slow steady, santai je haaa gitueeeww.. oppss lebih dah ni..

As for me, yes it is..sangat perlu. Luaskan lagi pengetahuan dan bagaimana kita nak terima pendapat orang lain. Tak ada pendapat yang salah dan kita selalu confuse fakta dengan pendapat. Itu yang ada berbalah.. isshh isshh..

Blog walking perlu dalam kita mencari ilham, sumber inspirasi. Jangan salah guna untuk ciplak pulak tapi lebih jadi inovasi dan kreatif. Jawapan macam skema tapi itu hakikatnya.

Blog walking perlu pada newbie blogger untuk kembangkan network. Newbie blogger macam Nisa ni la. Seronok bila dapat kawan melalui blog sebab blog itu sendiri represent who you really are.. Simple logic.

Ehh nak Nisa senaraikan lagi ke.. kalau nak tambah Nisa buat another post..sambungan gitu. Ini pun dah just nice. Jom jom terjah blog lain untuk baca. Kalau korang rasa ada blog best nak baca, meh bagi link kat Nisa. Ini pun dah lama tak buat blog review. Blog korang pun boleh...

Jom blog walking.

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...