Posts

Showing posts from November 13, 2016

#nisagetfit : Track gunakan S Health

Image
Hi u olls nak update pasal komitmen yang Nisa dah buat. Nisa gunakan hashtag #nisagetfit

Kenapa tiba-tiba je nak buat? Nisa sakit ke? Tak Adalah.. Baru-baru ni membelek phone rupanya Ada apps yang boleh track diet kita,  steps seharian. Nisa pilih untuk keep on track how active am I. Nisa mintak apps tu tengokkan caffeine intake, berapa Cawan air Nisa minum Dan Setkan berapa aktifkan yang Nisa nak..

Ehhh Nisa tak mention apps apa kn.. Nisa gunakan S Health memang apps build in dalam Samsung A5 Nisa ni.

Yang Bestnya dah capai 50% je Mesti keluar notification. Bila dapat target achieved tu Macam kepuasan gitu.

Korang pulak Macam mana... Jom share pada yang buat jugak..

Cellmaxx sesuai untuk ibu mengandung

Image
Hi semua. Pertamanya nak ucapkan rasa bersyukur kerana diperkenalkan produk yang banyak memberi manfaat kepada ramai orang. Kali ni Khas untuk ibu mengandung Dan juga breastfeeding mom..  Nisa sendiri sebagai pengguna turut merasai perubahan setelah minum cellmaxx. Alhamdulillah dapat menghasilkan stok susu yang mencukupi walaupun pada mulanya ada rasa ragu-ragu dengan kebolehan sendiri. Ternyata cellmaxx sedikit sebanyak membantu journey sebagai breastfeeding mom..

Testimoni berjaya selepas menggunakannya boleh kita lihat hasilnya. InsyaAllah kepada yang masih mencari Jalan penyelesaian, cellmaxx yang anda perlukan.

Nisa sudah amalkan, anda bila lagi?

Update on work : Training

Image
2 Minggu dah mula bekerja tapi busy dengan training. I am grateful to have a great team.. Even though just know you guys for 2 weeks and I can't wait to get to the team in our daily work basis.

Paling mencabar semestinya nak catch up schedule yang padat Dan pada masa yang sama nak konsisten dengan pumping breastfeeding routine Dan solat dhuha. Nak hantar Dan Ambil maira dari rumah pengasuh pun jadi mencabar bila nak kena handle dengan traffic jam Dan parking Fuhhh memang nak kena jaga mindset bab ni... Boleh effect seharian kita.

Orait jom tengok macam mana lepas ni..