Posts

Showing posts from August 28, 2016

Arissalicious Cake open for Raya Haji

Image
Bila ramai customer tanya,  "nak order time raya haji nanti boleh..??" ingat seorang dua je yang tanya sekali ramai daaa yang tanya.. okay lah, macam biasa Arissalicious cake beroperasi dan kini lebih giat  sebab lagi beberapa hari je nak raya haji.
Kiranya mereka memilih Arissalicious cake sebagai penyeri Hari raya nanti. Sebabkan kek lapis kami selling fast dah macam tiket wayang laju semacam je cepat sold out.. Kami ambil initiatif untuk buat listing supaya senang orang nak order.
Siap buat pre-order, macam kita copkan dulu...then dah nak raya baru pos.. sebab apa taw...?? Arissalicious cake ni sekali dah bukak cepat lesap licin orang makan. Tak sempat nak raya kek lapis dah habis daaaa... Betul ni...tak tipu punya..

Rambang mata kan?? Memang pun...kalau nak tanya mana sedap, kena try semua dulu baru taw mana sedap... iyelahh lain orang lain rasanya.. Nisa secara personal suka Choc Vanilla, Choc Almond, Horlick, Choc Cheese & Blueberry. Tak kata yang lain tu tak best…

Reward Pergi ke IKEA

Image
Alhamdulillah setelah penat berhempas pulas seminggu ni dengan non-stop order arissalicious cake & Yerba Mate, gunakan hari Sabtu sebaiknya bawa CEO arissalicious cake pergi reward kan diri.
Walaupun dah banyak kali pergi tapi tak pernah jemu. Ada rasa macam dah expert tempat tu. Boleh tahu apa yang ada & takde.
Seperti yang dijangka, Maira memang behave bila datang IKEA ni. Entah la, dah macam 'rumah' dia agaknya. Tak meragam. Senang nak bawak. Favorite ibu Maira kalau pergi IKEA antara dapur, living room dan bilik tidur.

Rambang mata dibuatnya. Buat goal setting nak furnish rumah macam mana. Impian keluarga kami sememangnya ada rumah landed sendiri. Ada tempat nak gardening, tempat Maira nak main.
InsyaAllah dipermudahkan. Jangan berhenti meminta dari Allah, tu pegangan saya. Bila dah capai impian kami ini, akan ku throwback post ini. Itu sudah pasti.
Habis semua kami nak try kat siru. Sofa, meja makan, kerusi...korang pun sama kan?? Hehehe tak nak ngaku la tu...

Ne…