Posts

Showing posts from January 31, 2016

Free Market Putrajaya

Image
Hi semua.. Kalau siapa ada nampak event happening kat Facebook pasal Free Market Putrajaya tu, sama la kita geng. Nampak terus tekan "Going". Padahal tak tanya suami dulu. Rupanya dia pun tak kisah. Nape nak sangat pergi sana? Cuma nak rasa suasana event komuniti ni. Kami datang waktu agak lambat tapi dapat tengok gelagat orang tengah angkat barang ke dalam kereta masing-masing. Ada yang dapat beras, barang-barang DIY dan bundle baju.

Dalam hati, "Ya Allah, murah rezeki orang tu".. Tak kira orang yang memberi atau pun menerima.

Ohh lupa nak cerita, Free Market Putrajaya ni syaratnya tiada jual beli, tiada sistem barter dan hanya kena memberi dan terima. Best kan?? Nak tahu apa kami dapat daripada Free Market ni. Jap eh, nak bagi gambar satu...

Memang dah lama mencari sebenarnya. Alhamdulillah dipermudahkan pulak time tu nak dapat. Baju baby ni dapat dari ada seorang kakak ni, tak sempat pulak nak tanya nama dia. Masa nak ambil ni pun, dapat bajunya je. Seluar takd…

Teh Hijau Yerba Mate

Image
Hi semua.. Dah lama tak update blog? Sekarang saya banyak aktif dalam Facebook & Instagram je. Jadi fair kalau nak lama-lama tulis blog ni. Kalau ada yang pergi profile Facebook saya banyak cerita pasal best nya teh hijau Yerba Mate ni. Kalau perasan sekarang pun banyak yang dah buat inovasi kearah teh hijau. Coklat campur teh hijau, produk penjagaan rambut dan lain-lain.

Alhamdulillah ramai yang sudah tahu kenapa mereka perlu minum teh hijau Yerba Mate ni. Kadang-kadang kita cuba kawal pemakanan atau kesihatan kita untuk terus keep fit. Tapi dengan adanya teh hijau Yerba Mate ni, boleh melengkapkannya. Banyak khasiatnya, antaranya :



Banyakkannnn...sebab tu teh hijau dari Argentina ni memang thumbs up dari saya. Highly recomended. Ramai yang asal nak cuba-cuba, jadi repeat beli la. Nah saya nak belanja satu testimoni yang saya suka nak share dan mana tahu korang pun macam "eeh...macam aku je ni..."


Kawan kita seorang ni memang dilema sikit bab nak kuruskan badan. Sekara…