Monday, June 29, 2015

Review My Wedding Photographer from Twentyfourseven Studio


Hi guys...  It's been awhile kn.. Dah lama tak post review, so jom check it out Okay..

Tajuk entry pun dah tulis my wedding photographer and yes saya baru je melangsungkan perkahwinan. Tapi kali ni bukan nak cerita pengalaman Wedding tapi nak highly recommend kepada yang nak mencari photographer untuk Wedding korang.
Asalnya si dia (Ehem3 dah jadi suami saya) yang sendiri nak diaorang jadi photographer sebabkan kenalan dia pun gunakan khidmat diaorang ni. Personally tengok hasil diaorang, "this guy is good..." dalam fikiran saya.

The price reasonable dengan apa ditawarkan. Request cover both side, video, photo book dalam amount RM 4 ribu. Okay sangat..

Plus, diaorang ni sangat friendly. Pengantin perempuan sorang ni (hehehe saya la) siap nak buat meeting, and apa yang dibincangkan semua ada.. And even better...

Nanti tengok kat Instagram &  Facebook page : Twentyfourseven Studio

Keep it up guys!! Love your work and can't wait to get my wedding album.

Rahsia Kekal Remaja

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk terus dan terus beri manfaat dengan pelbagai cara kepada ramai orang. Ternyata bukan mudah tetapi Ni...

Cerita Panas Blog Minggu Ini