Posts

Showing posts from August 24, 2014

Ohh beg ku

Image
Hey semua. Ni tengah otw nak balik kampung. Bayang eh budak perempuan bawak beg kiri kanan penuh dengan kepit kn beg sambil menaip nak tulis blog guna smartphone.
That's a lot going huh... Okay tengok post. Baru je tadi beg yang beli time belajar dah rosak. Zip la rosak. Walaupun dah banyak jahitan still lagi guna, sayang punya pasal..Not now please...waaaaa~~ okay la nak naik train jap lagi. Jangan rindu ea...hahaha..Nukilan mengada dari empunya blog,Anisa AnuarP/s : gambar tu nak tunjuk guna pin tudung nak bagi tutup..no more zip..

My Dilemma : Patut ke saya belanja? - kad Starbucks

Image
Hey semua. So, tajuk pun dah straight to the point. Macam ni, nak dijadikan cerita...saya dulu memang tiap bulan jejak ke Starbucks sebagai cara saya nak belanjakan diri. Dah nama pun coffee lover, memang suka la pergi sana. Jadi saya dah jadi regular customer, saya beli kad Starbucks yang ada duit dalamnya. Ala-ala touch N go. Sejak say NO to Starbucks (baru kuatkuasa ke atas diri sendiri dua bulan yang lalu) jadi baki yang saya ada ni....apa saya nak buat?Belanjakan saje? Bagi kat orang? Burn kan aje....nak kata banyak tu tak la..tapi bazir duit dalam tu.Pendapat kawan-kawan macam mana?Terima kasih ya.Salam sayang dari empunya blog,
Anisa Anuar