Posts

Showing posts from July 6, 2014

When people still talk about #BRAGER

Image
Have you heard about the Brazil vs Germany game? Yeahh people still talked about it. To be honest, I am not so into trolling about it even though I am Germany supporter. Don't get me wrong, it just...game. I know for Brazilian, it's about honor and dignity. Hope they not feel bad for this. I didn't say it because my team win but anything can happen in splits of seconds. Too arrogant comments can lead to worst embarrassment (pray not to have this situation) ...
I always stick to Germany team, no matter what.. Let just say, I have crush with one of the player (ooppsss hehehe~~)
ohh one more thing; don't hate the player, hate the game.
#justsaying

Write for the best for both Germany and Argentina for final World Cup,Anisa Anuar..xoxo

Rintihan pembeli: Harga tak berpatutan

Hey semua. Nak citer pasal beli makanan kat bazar tadi. Saya beli 3 ketul ayam goreng dengan seciput daging masak kicap, jumlah semua rm19. Terkilan je sebab saya pernah beli sepenuhnya dalam bungkus beg plastik harga rm3 je tadi saya dapat rm4. Dah bukan rezeki saya nampaknya. Tapi wahai penjual, harga tu letak berpatutan. Bukan tak nak tolong beli tapi kalau banyak tu memang tak nak la beli lagi. Maaf yea. Ingat boleh la jadi regular customer, cuma harap sedap masa makan time berbuka.
Tolong letak harga kalau korang ada di tempat yang sama saya alami.Penulis yang masih terkedu dek harga tinggi melampau,Anisa Anuar