Posts

Showing posts from June 8, 2014

PENCARIAN 50 BLOGLIST COFFEELOVER

Image
Dah lama blog ni tak join bloglist.. Bila nampak blog Ayu Insyirah tulis pasal ni, terus nak join
tuan blog ni salah seorang coffee lover jugak..dan pernah addicted la jugak. Nasib baik dah terkawal.
sesiapa nak turut serta jom la.. Tamat sebelum 6 July.
Selitkan sekali entri berkaitan coffee lover Nescafe Smoovlatte
harap dah memenuhi syarat...kalau dapat kenal blogger lain yang sama coffee lover...orait jugak tu..

Penyokong Germany FIFA World Cup 2014

Image
Dengan ini saya pemilik blog Anisa's Corner menjadi penyokong Germany... Masa tukar tweet handle terus decide nak jadi peminat Germany. So, who's with me? Put your hands up in the air...World Cup Fever is on... Suka lagu Shakira untuk World Cup..tapi..nak jadi team lalang boleh tak? Opppssss hehehehe
Pesanan Dari tuan empunya blog,World Cup nanti time puasa...puasa molek-molek okay?

#56 Wordless Wednesday : Can I have this cat...please

Image
Let's the picture talk and you will get it how do I feel..Please...let me have it...please *eyes sparkling*

Pesanan suami buat isteri sempena Piala Dunia 2014?

Image
Nampak post ni kat Facebook. Yela kan demam Piala Dunia dah nak mula. Si suami dah buat senarai pendek untuk si isteri? Nasib la ek...
Masih lagi tak tahu nak pilih team mana untuk Piala Dunia 2014 nanti...jadi team lalang aje la kot.. Sahur terus la nanti bila layan Piala Dunia 2014 ek...

Cerita Kawen Nad

Image
Sabtu yang lalu (7/6/2014) pergi ke majlis perkahwinan kawan satu kelas masa belajar di TKS. Bertemankan adik sedara dan adik kecik pergi lah saya ke sana.. Alhamdulillah tak susah nak cari sebab Dewan Datuk Bahaman laluan yang selalu saya pergi..

Sempat jumpa si kembar - Adilah & Adibah. Bavanee tumpang masuk sekali sebab segan, katanya.. Jumpa cikgu Shida, yang merupakan mak kepada pengantin dan cikgu seni masa tingkatan 2 & 3. Tak lupa cikgu hanizah yang sangat sporting layan request saya nak selfie dengannya.

Jadi untuk Nad, si pengantin baru..
Semoga berkekalan hingga akhir hayat..you guys look sweet together. Your mummy seems want grandchildren bila borak dengan nisa hari tu (oppsss)
And....sedihnya tak sempat nak bergambar dengan pengantin...sebab time tu, you tengah karaoke bersama suami.

This entry dedicated to Nad...

With love,
Anisa Anuar