Posts

Showing posts from April 13, 2014

Lemony Snicket Series

Image
Hey guys... My weekend plan would be finish these series. Actually done with the first book.

What genre is this?? ohh... MYSTERY Let just say Lemony Snicket is one of my favorite author. I like the way he write..very detail and genuine.
When I've found out that his series already sold at the bookstore, I bought it right away. But what's funny was I bought the second book (When Did You See Her Last?) before the first book (Who Could That Be at This Hour?)
If you know A Series Unfortunate Event, you will know Lemony Snicket.


I try to finish the second book by this week because I am about to plan to buy more book.. so...you guys understand how I feel right? *mixed feeling*
I'm a book lover,
ANISA ANUAR xoxo

My Dear Fuel Shack

Image
Hey guys.. This post for my favorite thing. It would be Cheese Fries from Fuel Shack.
When I come to eat at Fuel Shack, I always pick this menu...instead of burger. I haven't try yet..but I will in the future.
My Fuel Shack place always be at Signature, KLCC. I will eat it during my dinner time.
This time around I haven't finish my Cheese Fries.. yeahh too bad huh? So, I have decided to take away instead of just put it away.

Yeahhh I know the paper bag look awesome. I was barely to fold it up because I like it soo much.
So, any of you out there Fuel Shack and especially on this Cheese Fries lovers? We are definitely in common. For those out there haven't try it yet. Go ahead. You might judge me that I am just exaggerate but if you try.. maybe you will agree with me.
Happy try it out my friends.
With love, Anisa Anuar xoxo

Baru paham sekarang

Hye semua. Apa yang saya paham?
Lately, just terngiang-ngiang ayat my mummy. What does she said? "Jangan tunjuk kat orang apa kita ada...keep it as low as you can...kalau boleh jangan tunjuk langsung..." Masa kecik-kecik beli mainan doll of course nak show off kat kawan-kawan kn..tapi end up mummy tak bagi langsung mainan keluar. I don't get it masa tu. Hahaha of course la muncung sampai boleh letak 10 hanger *ayat hiperbola*
Sekarang saya paham hikmahnya :
1. Ada orang akan rasa tak senang dengan apa kita miliki. Atau gelarannya ialah orang dengki. 2. Akan timbul pelbagai perasaan sebenarnya - yang di luar jangkaan kita. Paling sedih bagi saya, kita boleh buat orang tu rasa down sebab dengan apa kita miliki. Macam sedih ke baca post ni? Ehhh jangan la.. Lebihkan dengan nada baca untuk diri sendiri. Kalau ada yang senang untuk buat sebaliknya terpulang tapi untuk saya.. Lebih kurang macam perjanjian dengan diri sendiri untuk jadi lebih baik dari semalam.

Nukilan ikhlas …

Kisah Air Catu

Image
Ohh hey semua.. Yup my house pun air kena catu. Jangan risau, post ni tak ada la nak mengadu pun.
So far, my daily life routine has change in terms of water basis. Selalunya guna air tanpa kisah langsung tapi sekarang dengar air melimpah pembaziran terus hati ni rasa nak marah je..sensitif secara tiba-tiba. Mungkin ada hikmah semuanya..walaupun frust bila bukak paip, air takde..which is not good thing to do.. Hikmahnya bersyukur dengan apa yang ada..bila nikmat tu ditarik baru kita mula mencari Maha Pencipta. Start from now, jangan merungut okay Anisa.. Instead of complain about it better for me feel blessed. For you guys out there..don't blame others for what happen.. Reflect to ourselves before you think about it. With love, Anisa Anuar