Posts

Showing posts from March 23, 2014

Move Out Mode ON

Image
hey semua..mood nak menulis datang lagi...jangan tanya kenapa pulak ni hahaha..
hari ni baru move out dari sewa bilik kat area Bandar Baru Sentul. Kenapa pindah?
boleh dikatakan sebab tak mampu nak bayar bulan-bulan sebanyak tu.
Bukan tak mampu...cuma kalau teruskan lagi, tak ada saving la saya ni..
boleh dikatakan jugak 34% dari gaji saya bayar semata-mata duit sewa bilik tu..
dah kata budak Statistik memang perhabis guna la..

Housemate pun memahami jugak keputusan nak pindah.. so, thanks to my dear family..
Pindah dengan jayanya...cewaaahhh..
Lepas ni, audit kewangan diri sendiri kena kaji balik la..serious saya memang ada buku audit kewangan sendiri.. cuma tak ada ISO je nak approve kan.. overrrrr~~~~


Thanks to them...barang yang saya rasa tak banyak...tapi rupanya banyak..dah berjaya dipindahkan..

dengan 2 kali trip,okay..

Nukilan ringkas di malam hari,

Anisa Anuar
xoxo

Post Bergambar : All about me

Image
Okay tah kenapa asyik tak boleh nak publish...kalau post ni dapat publish syukur sangat..kalau tak nasib la. Tajuk pun dah tertulis kat situ post bergambar..
Gambar 1: selfie dengan cermin mata besar dan topi beach. Dua-dua item ni kawan punya. Bosan tunggu bot kat pulau tioman..macam ni la jadinya.
Gambar 2: photo shoot dengan family kat Borneo Highlands Resort. Ni kat golf site. Tak pandai pun main golf tapi hahahaha pedulik..
Sikit-sikit la dulu saya update. Bercuti aje dua minggu ni...walaupun ada yang tak plan dan plan,semuanya best. Terima kasih kepada semua.