Posts

Showing posts from March 16, 2014

Bawak RM10ribu pergi foodcourt?

Image
Tajuk memang boleh cetus kontroversi. Ilham post berlaku pada diri sendiri. Agak rare untuk berlaku. Malam tadi cuma beli BBQ Chicken Rice harga rm7.50. Sebabkan duit nak bayar duit sekeping rm100, baru je keluar dari mesin ATM tu yang tak ada duit pecah.Bila nak bayar...dah perasan yang kakak cashier ni letak kosong banyak sangat..tapi buat tak taw je..dah dapat resit hamik kau RM10ribu..kau ada haaa...Penat sangat la tu akak tu..sampai ter-over bubuh rm10ribu..geli hati ni bila teringat balik..Gadis yang masih geli hati mengingatkan peristiwa ini,ANISA ANUAR

Blogging @ Pulau Tioman

Image
Hey semua.. ni curi-curi blogging kat Tioman. Jap lagi dah nak perjalanan pulang. Datang kat sini hari jumaat sampai la hari ni,Ahad. Pergi dengan kawan-kawan sama berpersatuan. Walaupun last minute decision,thanks to my parents sbb bagi permission..dapat la have fun sini..
Stay kat Sun Beach Resort..pada pendapat personal saya, tempat ni best..snorkling pun puas hati sampai merah la muka ni. Keadaan bilik pun okay. Saya dapat blog pun sebab ada wifi...sedih u-mobile tak de coverage...tapi semalam kat atas air sempat je nak tweet..huihh amaze la kejap time tu..
Okay la..nanti saya update kn gambar ea..phone dah penuh dengan gambar je..nak tapis dulu gambar mana nak letak kat blog. Sampai sini je..bye korang~~


Nukilan ringkas dari Tioman,
ANISA ANUAR