Posts

Showing posts from December 29, 2013

KLCC di waktu malam

Image
Puitis betul tahuk post kali ni..ke main lagi..ini cara saya hilangkan stress...terutama lepas habis kerja.. Kawan yang perkenalkan, Qia...dia kira senpai la bab explore KL..sebab dia dapat kerja dulu kan..dah dia mengajar, apa lagi...abis yang kenalan yang rapat...pun tahu la pasal ni..

Just straight to the point la ek... Pergi Fountain KLCC..apa yang best? Selang satu jam mula dari pukul 8 malam fountain tu akan menari-nari ikut lagu yang dimainkan..Boleh borak dengan member, rasa angin dingin waktu malam...wahhhh...



Tak ramai yang mungkin suka..terutama bila waktu orang ramai..Agak la crowded..tapi still boleh tengok dari jarak jauh.. Precaution : jaga barang-barang bila waktu crowded..
Yang kureng sikit untuk ni...bila smoker berdekatan.. *sesak nafas* uhhukkk2!!

Hilang stress bila tengok lampu yang berwarna-warni, fountain yang awesome!!!

Sebab dah selalu pergi sana, terus create KLCC Most Wanted group uolsss hahaha..okay la..kalau yang tak pernah, pergi sendiri...

Hobi Baru : Kumpul Tabung

Image
Hey semua.. Ni nak cerita hobi baru saya.. Entah la sejak bila jadi macam ni...tapi memang suka sangat tabung.. to make it short, I just show pictures,okay?


so, nak letak one of 2014 resolution : penuhkan tabung...jyeahhh!! lama nak penuhkan...jadi tak ada exact amount nak capai berapa hinggit...cuma nak penuhkan..love the weight of those coins..if you know what I mean...Ada ke ada hobi yang sama?? Geng la kita yek...

**Pesanan ikhlas dari penulis : Post ini hanya untuk diri ini sebagai bukti saya dah isytiharkan untuk azam 2014. Andai saya tak berjaya laksanakan, post ini menjadi 'hitam putih'nya..