Posts

Showing posts from December 1, 2013

Inter Impact Nexus Studi Beatz Dance

Image
The other day, I asked my brother about video link on his dance competition.. Well...I never imagine that he is so into this B-Boy world. then, he gave me the video link

I scream like a fanatic fan girl..can you guys imagine it..okay..Don't Imagine it.. Yes, my brother is in that crew... It's hard to recognize him because he seems so alike with his friends although all of them are Chinese and he is the only Malay in the crew.. but still...I keep guessing which one is my brother..
until at one time, for his solo performance.. I saw this familiar move..that's how I know my brother..
So, they got second place out of 4 dance crew.. It does sounds amazing to me.. If they intend to go higher or next level.. I guess, they already have a fan here *waving*
My brother is becoming an engineering and B-Boy, one thing that pop out at my head, he is so alike with Moose in Step-Up
From : Very excited sister who admire her brother

Update Pantas Minggu Ini

Image
Hey semua.. Lama betul dah tak update ni...Dah bersawang sangat dah ni.. *buat gaya maid bersihkan 'blog'* hahahaha...much better..so, apa cerita saya kali ni?

Macam ni..masa study dulu saya selalu amik upah tolong kawan-kawan buat analysis Final Year Project (FYP) ehhhh...bukan buatkan thesis la..tolong buat analysiskan part statistic tu je.. memandangkan itu la bidang saya masa belajar, jadi saya mengambil peluang untuk menambahkan experience pasal ni..

Tak sangka la jugak..dah bekerja ni pun, ada jugak nak buatkan analysis..biasa la bila kawan dah recommend kn..ada yang mampu tolong saya buatkan...tapi bila kena kejar dateline yang agak last minute..takut menghampakan baik saya menolak..

Perasaan dapat tolong orang dengan benda ni buat saya rasa bertambah bersyukur dengan pilihan saya ke arah bidang ni..dalam hati selalu terdetik, "This is my thing..."
Bila ditanya soalan, "Berapa ea upah nak buat ni..."
Hati ni 'geli hati' bukan apa...sebab ta…