Posts

Showing posts from October 27, 2013

Kenduri Kahwin Semalam : Zulfadli dan Atie

Image
Assalamualaikum semua...dan hai.. Semalam pergi kenduri kahwin kawan...memandangkan saya ni susah sangat nak pergi wedding kawan.. tu yang rasa nak update jugak..memandangkan kawan saya pun dah update (SINI)
kendurinya di Rembau most wanted yoo~~ memandangkan dah duduk Pilah tak pergi wedding kawan..memang la kan.. so, terima kasih to my parents sebab membenarkan anak kesayangan mereka ke kenduri ni. and to my chaperon a.k.a bodygouard my cousin,Alan sudi temankan.
sebab tak berapa familiar dengan tempat, dah sampai je rumah pengantin tanya la mak pengantin, "ini...rumah Zulfadli kan..." dengan supporting maknya cakap, "aah la..rumah dia la ni..." tarik nafas lega...takut salah wedding.. syukur sangat masa tu..
memang niat nak tengok pengantin sampai...dan dapat tengok dua mempelai ni..

jumpa jugak kawan-kawan yang lain. Kawan sama-sama jadi Seketeriat Mahasiswa Fakulti (SMF)

sempat 'kidnap' pengantin untuk bergambar.. kena beratur ni nak tangkap gambar.. …

Doodle Dari Cik Amal

Image
Post kali ni nak ucapkan terima kasih kepada Cik Amal untuk doodle yang kiut sangat.. hujan macam ni..best jugak kalau pakai macam ni..hehhee~~

seperti yang saya mintak dalam Segmen Random by Cik Amal alahai nampak sangat saya jarang bukak facebook.. baru tengok inbox dari Cik Amal bagi dah lama yang amat (18 Oktober) hari ni baru nak bukak?? ayoyo Anisa.. Nasib ada niat nak usha facebook untuk Anisa's Corner..
Terima kasih yea Cik Amal...and please everyone keep on support this cool blog http://www.cikamal.com/ dia banyak tolong saya dari segi cantikkan blog saya sekarang ni..dapat doodle lagi.. keep up your good work, Cik Amal.. you go girl!!!