Sunday, October 27, 2013

Kenduri Kahwin Semalam : Zulfadli dan Atie


Assalamualaikum semua...dan hai..
Semalam pergi kenduri kahwin kawan...memandangkan saya ni susah sangat nak pergi wedding kawan..
tu yang rasa nak update jugak..memandangkan kawan saya pun dah update (SINI)

kendurinya di Rembau most wanted yoo~~
memandangkan dah duduk Pilah tak pergi wedding kawan..memang la kan..
so, terima kasih to my parents sebab membenarkan anak kesayangan mereka ke kenduri ni.
and to my chaperon a.k.a bodygouard my cousin,Alan sudi temankan.

sebab tak berapa familiar dengan tempat, dah sampai je rumah pengantin
tanya la mak pengantin, "ini...rumah Zulfadli kan..."
dengan supporting maknya cakap, "aah la..rumah dia la ni..."
tarik nafas lega...takut salah wedding.. syukur sangat masa tu..

memang niat nak tengok pengantin sampai...dan dapat tengok dua mempelai ni..


jumpa jugak kawan-kawan yang lain. Kawan sama-sama jadi Seketeriat Mahasiswa Fakulti (SMF)


sempat 'kidnap' pengantin untuk bergambar.. kena beratur ni nak tangkap gambar..
Ini kenduri kedua saya pergi untuk sebanyak-banyak yang invite.
Harap saya dapat pergi kenduri kawan saya yang lain.

suka sangat door-gift untuk guest...boleh curi idea tak ni..hehe


Kepada Zulfadli (Stinson) dan Atie,
Semoga kalian berdua bahagia sehingga hujung nyawa..
Be nice to each other, love each other..
Live with the fullest that you both can.. Harungi onak duri perkahwinan bersama-sama..
Doakan yang terbaik untuk kalian..

wahhh panjang pulak ucapan.. tahniah kalian berdua..
(This post dedicate to both of you)

Doodle Dari Cik Amal


Post kali ni nak ucapkan terima kasih kepada Cik Amal untuk doodle yang kiut sangat..
hujan macam ni..best jugak kalau pakai macam ni..hehhee~~


seperti yang saya mintak dalam Segmen Random by Cik Amal
alahai nampak sangat saya jarang bukak facebook..
baru tengok inbox dari Cik Amal bagi dah lama yang amat (18 Oktober)
hari ni baru nak bukak?? ayoyo Anisa..
Nasib ada niat nak usha facebook untuk Anisa's Corner..

Terima kasih yea Cik Amal...and please everyone keep on support this cool blog
dia banyak tolong saya dari segi cantikkan blog saya sekarang ni..dapat doodle lagi..
keep up your good work, Cik Amal.. you go girl!!!

Tuesday, October 22, 2013

Wallet Transform | Promote miacara_miacara


Hey semua... Ingat tak post ni? Should I change this? Well, I did change my wallet from this


And...then transform into this

Beli online dari miacara. Mula-mula tengok je lepas tu terus jatuh hati.
Memang puas hati...sebab memenuhi keperluan saya.
Cantik..warna glitter gitu.. Harga pun reasonable..
So,no more 'boyish' item for me...and hello ladies item..

Alang-alang ni nak promote sikit instagram 


Terdapat juga blouse, jeans dan banyak lagi...
Empunya miacara ni pun peramah orangnya, bila layan saya di whatsapp..
Rasa senang sangat nak berurusan dengan dia.

So, what are you waiting for...
Feel free to check them out.. You girls will going to love it.


I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...