Posts

Showing posts from July 7, 2013

Bila superbike bermahajarelela | ting-tong version

Image
Post ni tidak ada kena-mengena antara hidup ataupun mati. Hanya cerita gambar lawak sahaja..


korang ada ke macam ni?? superbike tu...tak kan nak letak kat luar je...kang tak pasal kena rembat, boleh menangis tak berlagu.. yang best tu..owner kedai tu pun rilek semacam je..hey bro,there's a bike in your shop...are you aware of that??
agak apa la owner tu pikir.. "tak apa, janji customer ada...dah lama sangat sorang-sorang dalam kedai ni..."
tak pun "aku pun pernah buat macam ni...ada jugak yang mengikut.."

agak-agak ada tak yang berani nak buat macam ni? kang ada lak mengikut cara mamat sorang ni...
sekadar cerita yang ringan untuk semua beimaginasi.. Just...don't try this at home..

Beli Tag nama untuk Runningman

Image
Lama rasanya tak update kat blog ni... Nak lepaskan rindu kejap eh kawan-kawanku..hahaha~~
okay..ni nak cerita pasal tag nama Runningman. Harapan adik saya untuk memiliki tag nama ala Runningman tu saya tolong penuhi.. yalah disebabkan saya jugak adik saya tu jadi addicted melayannya. Kami asyik bergurau senda mencabut 'nama' dibelakang badan kami tu.. Saya tak kisah sebab saya selalu join sama..


Nampak awesome kan.. memang pun.. dalam Runningman macam senang je mereka tu cabutkan tag nama tu kan...tapi setelah diri sendiri mencuba..memang bukan senang nak cabutnya..

Beli secara online Facebook Running Man Shop penuh dengan T-Shirt, Tag nama, Topi, Jaket.
Boleh dikatakan beli tag nama ni sebagai testing membelinya..sebab yang pasti akan membeli lagi..sebab adik kecik sorang tu,Atiya pun nak jugak.. Boleh la beli baju pulak ke hehehe~~

Apa kata korang beli jugak, main dengan adik-beradik korang...hahaha..lain pulak kerjanya nanti bila mak panggil suruh tolong..cakap tengah sibu…