Posts

Showing posts from May 26, 2013

Hadiah Konvo

Image
Cerita konvo tak habis lagi ke... aiseh.. tak la.. ni kasik tunjuk la sikit hadiah konvo yea..

mintak adik kesayangan yang giler camera jadi model pegang hadiah.. bunga+winnie the pooh tu hadiah dari Fad..siapa dia tu? ada la...hehehe.. *blushing*
yang hand made bantal ada macam character android tu siap ada nama NISA tu, kawan yang buat.. Faaizah namanya.. dah addicted buat hand made tu..dan yang paling best, lepas penat konvo tu.. tidur dalam kereta beralaskan bantal Faaizah bagi.. puas la cari bantal yang best dalam kereta..ni baru namanya gunakan sepenuhnya kan..
ni je ke? ohh ada lagi satu.. Wani ada bagi tempat letak handphone..tapi dah kena kidnap dengan adik tu ha.. sibuk je nak kakak dia punya barang.. Mak Teh pulak bagi blaus..macam tahu je anak sedare dia perlukan banyak lagi baju cantik. tak pandai nak beli baju lawa... gitu la jadinya..
apa-apa pun terima kasih sebab bagi hadiah.. sebenarnya, dah warning siap-siap tak nak bunga hidup..sebab tak pandai jaga.. dari membazi…

Tak tahu nak pilih siapa...

Aisehhh...Jangan risau ni bukan pasal soal hati dan perasaan.. Selalunya setiap bulan saya akan pilih seorang untuk featured dalam blog ni untuk segmen khas blog Anisa's Corner iaitu Breaking Down My Favourite Blog untuk bulan saya rajin blog-walking dan rajin update.. Jadi walaupun saya boleh la kiranya ada jugak blog-walking tapi masih tak jumpa lagi..

Syarat yang saya dah letakkan bila sekali blog tu dah featuring untuk Breaking Down My Favourite Blog, dah tak boleh untuk akan datang.. Review khas untuk bulan itu contoh untuk post ramai pengunjung September 2012

Jadi lately tak berapa pandai nak pilih...tu yang timbul isu tak tahu nak pilih siapa..tapi insya-Allah akan datang, saya cuba pilih yang saya suka untuk Breaking Down My Favourite Blog of The Month..
Macam mana nak dipilih? Yang saya rasa selesa nak baca post nya, selesa blog-walking kiranya yang saya selesa la...jadi jawapannya agak subjektif gitu..

And...selalunya saya review blog tu in english...just in simple Engl…

Imaginasi masa kecik2

Image
Semua orang ada imaginasi masa kecik2...saya pun tak terkecuali.. Dulu memang ada cita-cita + impian nak buat macam ni

pernah buat jugak dulu...guna selimut..timbunkan bantal banyak-banyak.. memang besar la jugak... Habis la satu bilik tu decorate.. so kiranya jadi designer tak professional la..
Korang macam mana? Mesti sama kan.. baik ngaku..entah-entah main kawen-kawen kan kat pondok belakang rumah tuhh..

BLOG BERWAJAH BARU!!!

Image
Hye semua.. Kalau perasan blog ANISA'S CORNER sudah berwajah baru.. baru ada peluang nak update kan.. Sempena itu...nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Cik Amal  sebab sudi editkan blog ni yang AMAT menepati citarasa saya.. masa tu nampak post cik Amal yang INI saya rasa mungkin dah sampai masa cari orang editkan blog saya yang amat simple ni.. nak jugak merasa berwajah baru.. tengok post ini untuk semua blog yang dia editkan.. INI
mula-mula dia bagi tengok preview banner yang bakal dia editkan
first impression..wow memang macam saya bila nak blogging.. warna kuning memang warna kegemaran saya.. terharu sangat masa tu..  sepanjang tempoh cik amal editkan...rasanya macam saya ni je yang susah untuk dihubungi maklum la jarang online..maaf yea cik Amal.. kena banyak bersabar sikit kalau dapat orang macam saya ni..
bagi saya, saya AMAT berpuas hati cik Amal editkan blog saya.. cik Amal, ramai kawan saya puji lawa blog awak editkan.. jadi terima kasih taw.. memang tambah sayang blo…