Tuesday, April 30, 2013

POU | My new addiction


Hey guys.. About this new addiction..at first, I was kinda not interested with it..
but as soon as I have it... I just can't stop play with it..


this is when he is too hungry because I forgot to feed him up.
Yeah.. I give a name to my pou, my rockey_jr..
Not just me who play, feed and clean him up.. 
my other siblings who also eager to do it too..
See how chubby he is..he can become so plump as I feed him...
later on I will give fat burner to make him slim back..

As for the game, I will make a bet with my brothers 
"Who can beat my high score?? wahahahahaha (evil laugh)"
I really enjoy to have this which remind on the late 90's where we used to have cyber pet
but since I can't afford to buy it so I just look other people play with it..

picture from google

how about you guys?? any POU here too??

Monday, April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Event usahawan SBPIJ


Hai semua.. Ni update event yang berlaku di sekolah mummy..
Saya ni merangkap menyebuk dan memeriahkan event ni..
Bermula hari jumaat petang sampai sabtu malam..
tapi pergi jumaat petang,malam dan sabtu pagi..
Terkenang zaman sekolah dulu..event usahawan ni pun bukan event yang utamanya..
cuma yang ni je yang saya join..hehehhee..

antara makanan yang di-offer


iklan yang ada kat depan gerai
ada lagi...jap yea

yang ni iklan yang tampal kat dinding..


yang ni pulak...persembahan spontan dari pelajar lelaki..
nyanyi dedication kepada siapa-siapa yang nak..

antara yang saya makan pada hari tu..
Kurasan..teringat time Sains Muar dulu..
antara makanan kegemaran lepas habis kelas malam..
tu dengar je ada Kurasan jual kat situ, terus beli..
lagi saya makan marshmallow coklat, murtabak maggi,
roti john..apa lagi ek..senang citer lebih banyak melantak la..

adik pulak sempat main game PS kat situ..
ada rumah hantu...tapi saya sendiri tak galakkan..
nak bawak adik pergi tengok rumah hantu?? siap haribulan...
tiap-tiap malam kena teman pergi tandas..
kena teman sana...so, tak pergi la rumah hantu tu..

ohh ada jugak buat tayangan..
tengok ramai-ramai...buat ala2 wayang dalam sekolah..
teringat memori masa sekolah.. tapi saya tak tengok la..
kang dah kusyuk kat situ...tak keluar la dari situ gamaknya..hehehe~~

p/s: lebih nyebuk dengan event sekolah mummy dari involve jadi alumni sekolah sendiri..

Cool Tech : Amazing charger


Hi guys... another cool technology picture I want to share here..
 
I would like to have one of this if I can..


What do you guys think? Awesome huh??
I can have a nice cup of coffee while I'm charging my gadget.
It looks convenient to me.  Where can I get one of this.. 

Sunday, April 28, 2013

Taylor Swift Big Wins at Radio Disney Music Awards


Hi guys...Here are quick yet a simple news about Taylor Swift..
She had received 2 awards at the Radio Disney Music Award.

The Best Song of The Year:  "I Knew You Were Trouble"
and...
Best Break Up Song : “We Are Never Ever Getting Back Together”  

well...she deserve to win for those amazing songs..


for more latest news from Taylor Swift, follow +Taylor Swift Universe 

congratulation to Taylor!! Keep on write a good song for us to sing along..

Friday, April 26, 2013

Restu Cinta : Taleeb Mizad


Assalamualaikum semua.. dan salam Jumaat..
Hari ni nak promote single pertama Taleeb.


Berita terkini dia dilabelkan sebagai artis baru dalam Hijaz Record Sendirian Berhad
selepas dapat pengiktirafan dalam Anugerah Nova Media di Anugerah Planet Muzik.

untuk tahu lebih lagi pasal Taleeb,boleh like official page dia


segala perkembangan ceritanya ada di page ini..

p/s : dulu hanya nyanyi di pentas kat kolej dan universiti..harap masa depan minat dalam nyanyian dia akan terus berkembang..
 

Senang..lepas ni buat macam ni je


Siapa yang dah baca pasal saya punya phone ada problem password pattern tu
belum baca lagi?? okay.. yang INI

memandangkan still rasa fobia nak letak password..
masalah pelupa yang un-sangka-rable ni..tak diduga kata orang kampung den ni ha..
 
solution saya ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


pe macam?? okay tak idea ni..

mood: ting tong kepala tak betul+ masuk air..

Thursday, April 25, 2013

Rupanya memang nama dia.. | post berkaitan


Dah baca post saya semalam?alaaa yang INI 
Bila diselidik rupanya memang nama penulis blog ni guna huny madu..
Semalam tu tak klik pada namanya, takut gara-gara kena prank..
dan..yang klik pastu pergi ke iklan tu..bukan tak nak klik tapi 
rupa macam cari alasan la pulak ek..

okay jom pergi blog cik huny madu


print screen header blog dia..
hehehe...first time perkenalkan blog macam ni..
so, kepada yang nak diperkenalkan macam ni..buat event happening
yang mungkin lebih kurang macam ni..

kepada empunya blog, salam perkenalan dari saya..
sorry dah ter'femus'kan awak semalam..secara tak sengaja..

Wednesday, April 24, 2013

hunny madu datang singgah?


perghhh tajuk post nak gempak je..
tak percaya? kejap ek...betul..sungguh..

hahaha... tak tahu la siapa ni..
tak pe..memang biasa artis datang blog saya ni..
dulu rosyam nor datang (sila baca INI)
sekarang hunny madu pun boleh la..


agak-agak nanti ada ke Johnny Deep ke datang..
tak pun... Brad Pitt ke..
kalau nak artis dalam negara.. kalau Lisa Surihani atau Aaron Aziz pun okay gak..

p/s: thanks kepada 'hunymadu' sebab singgah lunch kat sini.. kebetulan tak dapat nak bagi awak jamah pape.. gelak guling-guling la nampak kat chat tu..

#50 Wordless Wednesday | cool tech


It's wordless wednesday time..


for more cool technology pictures, visit +New Tech 
cool huh??

Apa yang mummy saya ajarkan...


Setiap orang ada je yang mak atau ayah kita ajar,
kita akan gunakan...dan lama-lama jadi habit sendiri..
apa yang mummy saya ajarkan,
kitar semula


botol dan tin mesti jadi macam ni tiap minggu..
lepas tu hantar ke sekolah mummy tempat ada kitar semula..
saya suka cara ni..somehow jadi habit sampai masa duduk kolej dulu pun buat.
nasib baik roomate pun join sama pasal kitar semula ni..

dan..saya mungkin buat benda ni sampai tua kot..hahhaa

Tuesday, April 23, 2013

Password pattern | pengalaman sendiri


Hai semua.. Nak cerita pengalaman yang membuatkan jadi tak keruan buat saya.
Semua orang mesti pasang security pada smartphone atau pun tablet kan?
Saya pun sama la buat..untuk elak orang ceroboh..
Bukan la ada benda privacy sangat pun cuma mengambil langkah berjaga-jaga.

Satu malam entah kenapa rasa terlupa password pattern
untuk unlock phone saya. mungkin sebab banyak kali tukar kot.
Adik asyik find out je apa password saya.. 
banyak kali cuba..tiba-tiba sebab panik disorder menyerang..
jadi phone tak boleh digunakan sementara waktu sebab too many attempt to unlock password.

ada cara guna email untuk unlock,
tapi saya tak setting link email dengan phone..jadi plan ni tak dapat.
so, puas cari kat google...akhirnya..
dapat jugak betulkan dengan cari setting factory reset.
jadi semua message, apps hilang dan kena start semua balik waaaaa~~
 
Bila pikirkan balik, andai kata phone saya kena rompak and orang tu tahu macam mana nak betulkan masalah ni..parah jugak ek..
sekarang masih tak tahu nak unlock atau tak phone ni..
fobia la sekejap, maybe soon or later la..


ada siapa sama pernah kena macam ni?

Sunday, April 21, 2013

sibukkan diri | update weekend


Hai semua... Macam mana spend weekend?
Weekend kali ni tak pergi mana sangat pun.. duduk rumah..
tiap-tiap hari jadi maid sempat juga la mem'busy'kan diri.

Apa yang saya buat?
















banyak spend masa dengan SPSS ni..
tolong buat research.. kena la bukak buku research balik..
sebab minat jadi tak ada hal la..
dah lama tak mengadap buku, berpusing-pusing la kejap tadi.. 
hilang idea je, main Candy Jewel.. untung laa..
teringat time belajar dulu.. like old days..

so, how was your weekend??

p/s: life should be simple

Saturday, April 20, 2013

The Official One Direction Movie Poster #1DTHISISUS


Hey to all 1 Directioners fan out there..
Have you heard about their new movie coming up??
I'm excited to hear that too..


If you look closely at the backdrop of the posters,
there were actually fans picture.
Pictures were sent by their fans through instagram.
That's a good medium and create something simple and creative.
It sure soooo small and if they really 1 Direction fanatic fan, 
they will find their own picture...

for news about 1 Direction, please visit their Google+ website


"SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!"


Assalamualaikum semua... Join segmen untuk hari ni..

Segmen ini dijayakan oleh CCK, Aisya Humaira, FizGraphic dan Cik Lyeen

alahai comelnya bannernya..klik kalau nak join sama,okay?
TARIKH BERLANGSUNGNYA SEGMEN
11.00 MALAM (19.04.2013) - 11.00 MALAM (20.04.2013)

cepat-cepat join.. awesome segmen ni sebab gabungan blogger-blogger..

Friday, April 19, 2013

Dah Mencapai Follower yang ke-600


Wahhh...tak sangka dah sampai angka 600 malam ni..
even though it just a number but for me a person really count and mean something.

who is this lucky person is? http://www.iuzira.com/
boleh la kata kan, ni permulaan perkenalan saya kepada blog ni..
so, too soon to tell.. 

jadi singgah la blog hazirah ni yea.. 
kepada hazirah or should I call you zira?? *gelak cover*
keep on writing...and I will be happy to visit your blog when I have time..

p/s: 600 memang cukup banyak bagi saya..
 

Nescafe Dolce Gusto


Hello everyone. Have you heard about this awesome coffee mixer..
I would like to have one of this one day..
So that I can enjoy drink and taste each flavor they have,
I'm definitely a coffee-lover and by have this...it would be a perfect day for me..

and by have this I have my own coffee shop on my own house.
I can make it on my own...or maybe ask my friend to enjoy it with me..
hahaha who knows..this is just part of my dream..
this is surely not a cheap thing..and for me it's going to be worth it..

I want to try all the flavor-
Cappuccino, Mocha, Espresso, Latte Mocchiato
 

by visit their website to find out more

Komen Bertubi-tubi dari Blogger Remy Hazza


Assalamualaikum semua..
Post kali ni cuma nak ucapkan terima kasih kepada
blogger Remy sebab singgah ke blog dan menginggalkan jejak dengan komen-komennya..

(muka terharu yang amat kekekeke)


jom terjah ke blog Remy

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/

pesanan kepada blogger remy,
terima kasih sebab sudi luangkan masa baca post yang lama-lama jugak 
 

Wednesday, April 17, 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY


Hai semua.. excited bila tahu blogger hazwanhairy ni buat segmen.
mesti la sokong segmen ni.

klik header ni untuk terus ke segmen ni

Jom semua..siapa yang kenal blogger ni atau yang belum kenal..
ni la masanya join segmen hazwanhairy ni..
ikut syarat-syarat yang simple yang dihendaki..

Tarikh last segmen 25 APRIL 2013
nanti boleh blog-walking sambil-sambil join segmen ni..

kepada HH, good luck untuk segmen ni...moga ramai yang join..

jom semua memeriahkan segmen ni..jyeahhhh!!

p/s: lama tak singgah blog HH *sob,sob*

Tuesday, April 16, 2013

Pesta Buku Batu Kikir 2013


Hai semua. Ni event saya pergi semalam dengan adik saya. Dia yang paling excited nak pergi Pesta Buku ni.. Mana tak nya..selalunya pesta buku yang kami pergi mesti kena travel jauh..dan kali ni hanya mengambil masa perjalanan sama dengan 6km dari rumah..


Masa pergi ni nak dekat pukul 5 petang.. Meriah la jugak.. Buku untuk pelajar UPSR, PMR dan SPM memang banyak...Diskaun everywhere heheehe.. Untuk cikgu, boleh buat tempahan order atau dapatkan naskah guru.Buku Pra-sekolah, ada jugak Majalah Ujang, APO?. Kepada peminat Gempak Starz, di sini pun ada jugak buku yang korang nak.. Peminat novel melayu, buku agama pun ada jugak kat sini..Adik saya beli buku colouring dengan buku matematik...sejak dia taksub nak buat matematik, berlambak dah buku matematik dia beli ni..

buku pelajaran khas untuk pelajar sekolah
majalah UJANG, APO?
buku kanak-kanak...ohh mak cik tu jadi model sementara

rambang mata la jugak...jadi kepada siapa-siapa yang ada disekitar Batu Kikir, meh la ke sini... esok last..

p/s: bawak adik ke sini, abis semua yang tanya, "ni anak ke...??" adoyaiii...sabar je la..

Monday, April 15, 2013

How Sitting Wrecks Your Body | Health


Hello everyone.. just be concern to those who just sit all day long.


So, rather than sit ages in the office..
you can walk around for a bit,right??

yeah...sometimes I don't even remember for how long I had sit on a chair.
plus, when drive for a long trip and horrible traffic jam..
 

Friday, April 12, 2013

Countdown to Back Street Boys Celebrating 20 Years


This 20th of April is going to be 20th Anniversary Back Street Boys.
I really want to go to their anniversary...
but I think I will support here at my home. 
I had been to their concert, saw them with my own naked eye.
Let just say, I am totally growing up listen to their songs.
Just name the tune and I am surely can name it.

I am surely proud of them because on April 22, 2013 
they will be in the Hollywood Walk of Fame in the category of Recording.
Congratulations on behave from your beloved fan..ME!!!

 
for more news about their Celebrating 20 Years, visit this website

That Winter, The Wind Blows


hye korang.. sejak jobless a.k.a maid kat rumah je selalu layan drama korea.
hahaha tak de lagi 'supplier' citer drama korea..harapkan channel ONE dengan KBS World.

Citer That Winter, The Wind Blows
pada mulanya tak nak layan sebab takut addict..
lepas tu dah lupa la niat tu...dah ter-layan episode satu lagi..
bagi saya, plot penceritaan menarik..karakter pun lain dari yang lain..

especially heroine, Oh Young..dia buta sejak umur 6 tahun.
Tapi disebabkan dia buta, ramai pergunakan dia...dia terpaksa tabah dan kena kuat.


tak sabar nak tunggu ending cerita ni.
nak cerita kat post ni memang complicated sikit...
silap nanti sama-sama la kita pening nak baca..
jangan kata cerita ni terlalu perempuan, sebab banyak main emosi lelaki jugak taw..
lagipun heroine ni memang cantik+comel, 
tu pun boleh jadi faktor orang akan tengok jugak..

ni la kerja maid..mengemas sambil layan drama korea..
hope, kerja lebih dari layan korea..hehehe..

-recommend by the author-
 

Monday, April 08, 2013

Strawberry, strawberry


Hey guys... hope no Monday blue today..
Well...hari ni bukan la nak share resepi just nak tunjuk gambar..
let just say, wordless in advance..


comel tak?? memang rasa sayang nak makan...
tapi...mana boleh kata pun makanan..harus di ngap
hehehehe... beli je kat kedai ni, pastu panaskan guna microwave.
Adik yang 6 tahun tu pun boleh buat sendiri..

p/s : tiba-tiba rasa lapar tengok gambar ni..

Sunday, April 07, 2013

Bila tempat tu aku yang punya


Bila suatu ketika tak lama dahulu, saya menjadi driver adik saya....Bimbang dia akan tunggu lama, terus drive ke KTM Seremban. Sesudah sampai di sana saya dapat text, "sorry kak... I'm going to be late.. Be with my friend.. Around 5pm, I will be there"

What?? ni 4 jam awal sampai...tak kan nak patah balik...kalau patah balik kemudian datang sini balik...kena ngadap jam kat Ulu Bendul tu, no way!! macam mana ni.. I have to think fast.. Ahaaa!!! Idea mari...but first kena tepon bapak..for permission..YES!!! Permission had granted..

Terus pergi Terminal 2, Seremban untuk jalankan misi.. mencari parking yang tak jauh dari main entrance. Saya berlari pecut ke arah kaunter dengan berharap masih sempat lagi. 

"Kak, cerita apa ada..?" tanya saya dengan termengah-mengah untuk dapatkan cerita dengan seberapa segera. Memang ini perangai saya, bila tengok wayang sebolehnya nak layan cerita tak perlu tunggu. Setelah diperiksa seberapa pantas yang boleh, Parental Guidance jadi pilihan.

Kalau ikut syarat, movie tu akan ditayangkan kalau penontonnya ada 4 orang atau lebih...and guess what..hari tu..memang berlima je dalam wayang tu..so ada 2 couple and me all by myself. Saya pilih seat yang nun jauh dari diaorang... Ketika saat tu terdetik nak letak kali kat seat depan, nak gelak sekuat hati, kalau ada scene sedih tidak teragak-agak nak nanges..and yes!! semua tu saya buat...terasa wayang tu saya yang punya..




Sesudah tamat cerita tu terus dapatkan adik dan ceritakan segala padanya.
"Tak takut ke gi tengok worang-sorang?"

Well...actually memang takut...sebab macam-macam la pikirkan dalam kepala otak ni... I do enjoy the show..ada jugak rasa nak buat sekali lagi.. hahaha tak de maknanya forever alone untuk kes ni..

gambar blur...sorry~~

p/s : korang pernah mengalaminya jugak? kalau wayang area selangor susah sikit la kot...hehehe..

Saturday, April 06, 2013

Prank Kawan


Assalamualaikum semua.. Nak citer kat korang tentang buatkan prank kat kawan. Siap buat pelan taw.. Prank masa birthday dah lama dah..tapi ni salah satu prank still saya ingat sampai sekarang..jangan gelak taw..ni namanya pelan prank conteng2 je..segan la pulak conteng cengini...


Saya kena bawak kawan saya kat bawah cari syiling yang berlambak saya 'terjatuhkan' (konon) dan rakan subahat lain buat preparation untuk the main event...buahahahahaha!!!

"Please, teman cari duit syiling...terjatuh dari depan dorm ke bawah tu...please temankan cari.."
and kawan betul-betul percaya...and she's really searched it..

"biar betul...tak de pun duit syiling tu...banyak sangat ke?" kawan bertanya.
"banyak...sangat...sangat banyak...please carikan..ada duit syiling emas seringgit tu..kan susah cari sekarang ni..." saya beritahu dia.

sepanjang conversation tu berlalu.. rakan yang lain semua sediakan baldi yang penuh dengan sabun mandi + bedak + sabun basuh..dan saya..kena bawakkan kawan saya tu...ke arah X supaya air campuran dalam baldi kena direct padanya..

dan....last sekali memang kena...and saya sebagai yang kenakan..terkena la air campuran tu sekali..

"ohhh...duit syiling jatuh ea...berape banyak ha...duit syiling emas??" sarcastic kawan saya tu..and....disebabkan peristiwa ni...masa birthday saya...dia ni la antara plan kan nak kenakan saya sehabis baik... Miss those days...


Friday, April 05, 2013

"Giga Siblings Birthday Giveaway by Arya Addin"


Assalamualaikum...dan salam jumaat dari saya..
Pagi-pagi lagi dah join giveaway ni..tengah rajin..ecehh angkat bakul sendiri..

klik banner ni kalau nak join..

Sweet Bitter wishes pada adik-adik Aya

kalau tengok gaya dia, rasa macam anak sulung...macam saya..
so senang saya buat sweet bitter wishes pada semua adik Aya,okay?

Kepada adik Imah, adik Apit dan adik Adam,
first akak nak pesan belajar rajin-rajin taw..belajar sampai pandai..
bila belajar jangan pernah putus asa...cakap berdasarkan pengalaman sendiri..

yang kedua, suka kan menabung..tu la perkara paling akak suka buat dari kecik..
nak kata akak banyak duit kat bank, tak tahu menahu la pulak..
sebab..tahu kumpul je..kumpul untuk kegunaan masa depan..

yang ketiga, dengar pesan orang tua..
andai kata kalau nasihat pada mulanya tak masuk akal,
restore dulu..ohh simpan dulu..nanti lambat laun mesti akan paham jugak akhirnya..

okay tak sweet bitter wishes ni..
kalau boleh akak pun nak adik-adik akak sendiri yang baca ni..
jadi kakak kepada empat orang adik-beradik memang banyak ragam nak kena layan..
pape pun, diaorang la penyeri hidup...suka dan duka..
aisehh, macam sayu je pulak tiba-tiba..

untuk Aya empunya GA,
good luck dengan first GA ni...semoga ramai join GA ni..
 

Thursday, April 04, 2013

Bila ATM tak ada....


Assalamualaikum semua...
apa jadi kalau ATM tak ada ek..


hahaha...okay jangan gelak macam pontianak pulak..
ramai bila tengok gambar ni..macam-macam la reaksi..
jangan tanya nape CIMB Bank taw..
semua akan wonder "apa kena-mengena dgn ATM bola sepak tuhhh??"

#Justforlaugh

Bila Blogger Jadi Maid | review buku


Assalamualaikum semua..review buku lagi!!
buku ni saya pick random je masa beli tu..sebab guna voucher RM250 tu..
susah jugak nak habiskan..memandangkan dah habis belajar ni kan..
ohh, bukan novel je saya beli...ada lagi tu..
cuma berat sikit nak baca...so takes time..okay jap ni nak tunjuk buku tu..


rate buku ni 3 bintang setengah daripada lima..
sebab macam boleh expect apa yang berlaku..but still seronok nak baca..
Masa mula baca dah bayangkan diri sendiri...ehh cuma bezanya watak dalam buku ni
Hanis Arisya, blogger yang femus...baru graduate nak cari kerja..
and ambil keputusan nak jadi maid kat salah sebuah orang ternama.
sebabkan dia jadi maid...dia jumpa cinta sejati dia..
tempuhi pelbagai cabaran dan rintangan bersama Tengku Ashraf..
saya tak la..memang dah graduate..and nak cari kerja..tapi jadi maid kat rumah sendiri je 
hehehe..pasal cari cinta sejati...tak la..cinta terhadap adik-adik je la..

Tak boleh nak citer panjang, nanti tak best kalau orang tak baca lagi.

Wednesday, April 03, 2013

Bila mula bersatu dengan krayon


Asslamualaikum semua.. okay maybe macam comel ek bunyinya..
alahai angkat bakul sendiri la pulak.. 
ada satu hari tu tengah bosan pastu timbul rasa rindu nak main dengan krayon..
apa lagi mula berimaginasi kartun la saya dibuatnya..

before korang tengok hasil lukisan+warna yang agak childish ni,
jangan gelak...okay tutup mulut tu dengan tangan..


aah la Doreamon yang saya lukis ni...okay..memang saya yang lukis..
Doreamon saya lukis ni gemuk sikit..maklum la baru nak warming up,cengini la ghupenye..
krayon yang ada pun tak banyak..disebabkan tu..guna je mana kaler rasa kena..
dan memang ada sikit ada tak kena..
hehehe...ada yang gelak lagi ke? aisehhh...hahhaa...tengok la next lukisan saya lak..

p/s: agak-agak ada bakat jadi cikgu seni tak?
 

Tuesday, April 02, 2013

Prince Charming | review buku


Assalamualaikum semua...Setelah beberapa hari ni melayan novel
rasa nak update pasal novel la yea.. Kiranya di'approve' oleh saya kalau nak baca..hehehe
tiba-tiba sejak dua menjak ngidam novel kot..


mungkin ada yang pernah baca..
Kisah mula bertukar jadi menarik selepas Nurul koyakkan Carta Prince Charming..
Nurul dan Kelab Bola Sepak..bila baca mula la aku dok bayang
pemain dari Kelab Bola Sepak yang diceritakan ala Prince Charming..
konflik cerita menarik...sebab baca non-stop..
ending? seperti yang saya jangkakan..apa ending dia?
kena baca sendiri la..okay? tak best pulak nak citer semuanya..

rate buku ni 3 bintang setengah daripada 5
jadi, tunggu la lagi update pasal buku yang saya baca okay?
bukan ulat buku...cuma jadi pencinta novel yang tak berapa tegar..

AUSTIN MAHONE : The Next Big Thing


Hye guys.. Ni nak share pasal Austin Mahone...
siapa dia ni? Sama macam Justin Bieber bakat nyanyian dia diketahui dari video.
Mana tahu pasal dia ni...? Dari MTV to be exact..
tengok video Say Somethin' pastu pikir 
"not bad jugak ni..memang lebih kurang macam Justin masa lagu One Time"

tak pernah tengok video dia? aiseh..okay..patut la semua tercengang je tu


kalau tengok gambar ni, mesti orang pikir dia Justin la kot..

source picture from google
entah tak tahu apa future budak ni lagi.. hope muzik dia terus berkembang..
aiseh dah bunyi macam peminat pulak kan...
jom terjah blog dia Austin Mahone

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...