Posts

Showing posts from April 14, 2013

The Official One Direction Movie Poster #1DTHISISUS

Image
Hey to all 1 Directioners fan out there.. Have you heard about their new movie coming up?? I'm excited to hear that too..

If you look closely at the backdrop of the posters, there were actually fans picture. Pictures were sent by their fans through instagram. That's a good medium and create something simple and creative. It sure soooo small and if they really 1 Direction fanatic fan,  they will find their own picture...
for news about 1 Direction, please visit their Google+ website One Direction News - Google+

"SEGMEN: KAMI & BLOG AWAK!"

Image
Assalamualaikum semua... Join segmen untuk hari ni..

alahai comelnya bannernya..klik kalau nak join sama,okay? TARIKH BERLANGSUNGNYA SEGMEN 11.00 MALAM (19.04.2013) - 11.00 MALAM (20.04.2013)
cepat-cepat join.. awesome segmen ni sebab gabungan blogger-blogger..

Dah Mencapai Follower yang ke-600

Image
Wahhh...tak sangka dah sampai angka 600 malam ni.. even though it just a number but for me a person really count and mean something.
who is this lucky person is? http://www.iuzira.com/ boleh la kata kan, ni permulaan perkenalan saya kepada blog ni.. so, too soon to tell.. 
jadi singgah la blog hazirah ni yea..  kepada hazirah or should I call you zira?? *gelak cover* keep on writing...and I will be happy to visit your blog when I have time..
p/s: 600 memang cukup banyak bagi saya..

Nescafe Dolce Gusto

Image
Hello everyone. Have you heard about this awesome coffee mixer.. I would like to have one of this one day.. So that I can enjoy drink and taste each flavor they have, I'm definitely a coffee-lover and by have this...it would be a perfect day for me..
and by have this I have my own coffee shop on my own house. I can make it on my own...or maybe ask my friend to enjoy it with me.. hahaha who knows..this is just part of my dream.. this is surely not a cheap thing..and for me it's going to be worth it..

I want to try all the flavor-
Cappuccino, Mocha, Espresso, Latte Mocchiato

by visit their website to find out more Nescafe Dolce Gusto

Komen Bertubi-tubi dari Blogger Remy Hazza

Image
Assalamualaikum semua.. Post kali ni cuma nak ucapkan terima kasih kepada blogger Remy sebab singgah ke blog dan menginggalkan jejak dengan komen-komennya..
(muka terharu yang amat kekekeke)

jom terjah ke blog Remy
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/pesanan kepada blogger remy, terima kasih sebab sudi luangkan masa baca post yang lama-lama jugak

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Image
Hai semua.. excited bila tahu blogger hazwanhairy ni buat segmen. mesti la sokong segmen ni.
klik header ni untuk terus ke segmen ni
Jom semua..siapa yang kenal blogger ni atau yang belum kenal.. ni la masanya join segmen hazwanhairy ni.. ikut syarat-syarat yang simple yang dihendaki..
Tarikh last segmen 25 APRIL 2013 nanti boleh blog-walking sambil-sambil join segmen ni..
kepada HH, good luck untuk segmen ni...moga ramai yang join..
jom semua memeriahkan segmen ni..jyeahhhh!!
p/s: lama tak singgah blog HH *sob,sob*

Pesta Buku Batu Kikir 2013

Image
Hai semua. Ni event saya pergi semalam dengan adik saya. Dia yang paling excited nak pergi Pesta Buku ni.. Mana tak nya..selalunya pesta buku yang kami pergi mesti kena travel jauh..dan kali ni hanya mengambil masa perjalanan sama dengan 6km dari rumah..

Masa pergi ni nak dekat pukul 5 petang.. Meriah la jugak.. Buku untuk pelajar UPSR, PMR dan SPM memang banyak...Diskaun everywhere heheehe.. Untuk cikgu, boleh buat tempahan order atau dapatkan naskah guru.Buku Pra-sekolah, ada jugak Majalah Ujang, APO?. Kepada peminat Gempak Starz, di sini pun ada jugak buku yang korang nak.. Peminat novel melayu, buku agama pun ada jugak kat sini..Adik saya beli buku colouring dengan buku matematik...sejak dia taksub nak buat matematik, berlambak dah buku matematik dia beli ni..

rambang mata la jugak...jadi kepada siapa-siapa yang ada disekitar Batu Kikir, meh la ke sini... esok last..
p/s: bawak adik ke sini, abis semua yang tanya, "ni anak ke...??" adoyaiii...sabar je la..

How Sitting Wrecks Your Body | Health

Image
Hello everyone.. just be concern to those who just sit all day long.

So, rather than sit ages in the office.. you can walk around for a bit,right??
yeah...sometimes I don't even remember for how long I had sit on a chair. plus, when drive for a long trip and horrible traffic jam..
Source : www.yesiknowthat.com