Posts

Showing posts from March 10, 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Image
Assalamualaikum semua.. Harap saya tak berapa lewat nak join segmen dari Kak Mia.. Dah lama perasan, tengok ramai blogger yang join.. Sebab dah join yang previous segmen, ni kira tanda sokongan saya terhadap segmen ni la..
lama tu tempoh segmen ni.. berkesempatan jugak saya nak join sekali.. banyak jugak blog boleh saya blog-walking nanti.. harap saya ada kesempatan nak singgah nanti.. apa tunggu lagi kawan-kawan, jom la..mana taw dapat kenalan baru melalui segmen ni..
Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.
Hanya 4 langkah mudah diperlukan : Follow