Posts

Showing posts from January 13, 2013

Segmen : Saya Blogger dari Negeri Sembilan

Image
Assalamualaikum semua.. tengah rajin nak blog-walking.. ramai jugak yang buat tajuk post dengan "Listen..Listen..." wahhhh...tapi tu bukan tujuan post ni... tengah scroll nampak post dari Fya Pelangi sama la kita...blogger N9...cuma dia dari Nilai, saya pulak  Kuala Pilah tercinta...hehehe... tak de kena-mengena dengan cerita Kuala Pilah Next Top Model..
ohh yea...empunya segmen dari ni  boleh klik terus banner ni, kalau nak join sama.. haaa...ni segmen pertama saya bagi tahun 2013..terbaik la..

nak tag sape yea..haaa...awak yang baca tu...yea.. maaf la yea kalian..sebab blog-walking dah kurang..
Jom join sama korang... jom!!!!