Posts

Showing posts from December 23, 2012

Giveaway Mialiana.com | Smile...Smile...Smile

Image
Assalamualaikum semua.. wahh tirai 2012 bakal berlabuh tak lama lagi la.. Sempena itu, saya Anisa Nadhira nak join segmen Kak Mia sebagai tanda sokongan dari saya.. dah macam bunyi formal la pulak..ops sorry ter-over sikit..

klik banner ni kalau nak join..
Saya paling suka entri Banner untuk Jue dan Anisa di mialiana.com kerana buat pertama kali saya dapat banner yang sangat cantik dan tepat dengan apa yang saya nak.. saya pun belum ada kesempatan nak cakap terima kasih sebab buatkan nya.. Jue punye pun cantik jugak..hehehe sesuai dengan diri dia.. dah macam kenalan rapat pulak Jue ni..  banner ni akan jadi sentimental value buat saya dalam dunia blog ni.. 
Mialiana.com antara blog yang saya selalu kunjungi..
Smile...Smile...Smile...
Semoga tahun 2013 menjadi tahun yang bertuah untuk Kak Mia jugak.. tabik spring dengan Kak Mia sebab dapat award dari Open University siap masuk paper pulak tu.. suka-suka..
nak tag Jue, Fendy dan juga Hatimi kalau yang tak ditag tu nak join, jom la memeriahkan sama.. Th…

Follower #555

Image
Assalamualaikum semua..dan hye..yea kamu di sana tu.. haaa...follower yang ke 555 dah selamat dikesan..

tuan empunya blog Mizaa's Diary gaya blog ni ditulis more pada personal diary.. nota pada diri sendiri.. tapi ramai jugak yang follow dia.. salam perkenalan dari saya yea, cik miza..
terima kasih sebab sudi memeriahkan blog Anisa's Corner ni.. love to get to know more.. good number by the way for new year..

Pemenang Anugerah Nova Media (Anugerah Planet Muzik)

Image
Assalamualaikum semua...dan hye.. ni nak share berita gembira dari kawan Matrikulasi saya dulu.. Saya tumpang gembira atas kejayaan kawan saya ni..

Baru-baru ni dia telah di-interview oleh Warna 94.2 fm Tahniah Taleb, tak sangka dah femus dah dia ni.. Semoga berjaya lagi pada tahun hadapan..
selalu tengok perkembangan dia kat facebook dia.. jadi semoga maju jaya!!!
rasanya Taleb kena buat like fan page untuk diri sendiri.. ke...saya yang tak tahu...hahahaha..
facebook Akka Taleeb


JUMBLE SALE 2013

Image
Assalamualaikum semua.. Pagi ni nak promote event menarik ni.. pada siapa-siapa nak beri sumbangan seperti barang terpakai,  pakaian, alat tulis...boleh la sertai event ni..

like facebook fan page Ilham Grup Buku Setiap jualan akan disalurkan terus ke Tabung Yayasan Nur Karangkraf Malaysia.

Realiti TV : Face Off

Image
Hye semua..ohh Assalamualaikum.. bertekad nak update blog dengan citer kan pasal realiti TV yang ada sekarang ni.. Kalau bidang nyanyian tu dah sangat banyak..
sampai dah tak terikut la..kan.. baru-baru ni saya layan rancangan "Face-Off"

realiti tv yang mencari bakat make up artis  yang memerlukan transformation muka.. dari cipta karakter jahat kepada watak alien dan memerlukan kreatif  dan idea lain dari yang lain...saya tonton di rancangan beTV (channel 720 astro)
jom tengok kalau ada kesempatan sama.. korang pun mesti terpukau tengok hasil tangan diaorang..  isnin sampai khamis, 8.30 malam.  owhh tak obvious sangat kan saya terlalu dengan tv ni..