Posts

Showing posts from December 16, 2012

Hasil dari Segmen My Favourite Post 2012

Image
Assalamualaikum semua.. Akhirnya dapat jugak update pasal segmen saya yang tempoh hari. Memandangkan bulan Disember ni, saya tak buat pun blog-walking sangat  jadi terima la pemenang untuk segmen ni..saya akan buat simple review..
Special untuk semua yang join segmen ni,  saya letak kan blog korang dalam My Cool Bloglist sebagai tanda penghargaan  saya kepada semua yang join..

korang yang join memang giler sporting la..hehehe.. Pemilihan pemenang untuk My Favourite Post 2012 ni adalah post yang saya sendiri suka..dan mungkin anda juga yang suka..
Post paling menyayat hati ---> Surat untuk Ayah saya sendiri menangis baca post ni.. korang boleh baca sendiri dengan emosi,okay? Mengajar saya untuk menghargai orang tua saya..
Post paling Sportive dalam dunia blog ---> Segmen Follower bawah 400 saya percaya dengan segmen ni, banyak membantu blogger di luar sana.. saya memang tabik untuk segmen ni *tabik spring*
Post yang Femus di Media Masa --> Hazwan hairy wahhh...blogger yang ad…