Posts

Showing posts from September 9, 2012

quick update: niat nak bertanya...

Assalamualaikum semua... ni namanya quick entry...hahaha...okay mulanya macam ni...
niat nak betanya kat sorang akak ni...kan tengah internship ni...poyo~~~

tanya broadband apa yang laju kat putrajaya ni...sebab ingat nak ada la broadband,boleh la rajin nak update blog...yea la tu ek...tah tah lebih sibuk dengan twitternya...kekeke... jadi, tak pasal-pasal ada la dua,tiga orang dok sambung lagi citer pasal broadband dan masalah mereka...detail penceritaan mereka agak kabur sebab tak nak la amik port..... semuanya berpunca dari saya la....kekkeke...

tu la orang cakap, malu bertanya sesat jalan...ni dah terlebih tanya...cerita boleh linking pulak....hahahha...

masih dalam prosess nak membiasakan diri.. harap semuanya berjalan lancar...amin...

guna whatchuwant celcom

Image
Assalamualaikum semua... maaf lama tak update blog... ni nak cerita sikit...minggu lepas saya cuba guna pakej whatchuwant...alaaaa...yang celcom tu la... saya amik pakej 'sms and talk'... 400 sms dan 400 minit dalam 12 jam dengan hanya rm2... ada lagi pakejnya...

dengan kesempatan yang ada, saya message dengan kawan-kawan yang dah lama tak contact...alang-alang wish raya...still mood raya lagi kan... tapi ada jugak yang tak contact...maklum la dah lewat malam sangat...
nak buat tiap-tiap hari guna pakej ni...akan piki banyak kali la....kalau fone yang boleh surf internet...mesti lagi masyuk woooooooooo...kalau la dapat guna sebaik-baiknya....mesti lagi best...

cuba la korang,guna pakej whatchuwant...