Posts

Showing posts from September 2, 2012

blog dah tukar header

Image
Assalamualaikum semua dan hye2... kali ni nak buat entry pendek je pasal blog ni dah pun ditukar nama baru...yang dahulunya Anime girl kepada Anisa's Corner. Tak ada sebab tertentu untuk tukarkan nama...cuma nak nama Anisa ni orang tahu...jangan risau saya still lagi awek yang suka anime...hehehe...
header pun dah tukar...lebih simple

cuma guna photoscape sebagai tools... boleh dikatakan...header ni macam ciri-ciri empunya blog jugak... secara langsung dan tak langsung... harap dapat guna header ni dengan lebih lama... (^_^)

Tak Cool Bro Bila...

Assalamualaikum kepada semua...sepanjang pemerhatian saya, ada yang aiseh...tak cool betul la orang-orang ni...antaranya ialah
1. potong line...tak kisah la tengah beratur panjang nak beli tiket ke, kereta yang berderet-deret kat jalan raya ke...tak cool la potong queue ni... yang paling boleh buat orang marah..kat double line selekoh pulak tu nak memotong...terutama kat bukit putus tu..sabar bro..sabar...
2. show off your cool gadgets...hahaha...serious tak cool...tapi...dah barang korang kan...layan...for boys yang nak impress girls dengan kereta...taktik menjadi so...kira suam-suam cool...
3. mocking your friends at social network...nak lagi brutal, depan public...itu super not COOL...cakap pasal kulit dia hitam ke contohnya...kalau kat fb atau tweet boleh la nak delete tapi dah public...wooo susah nak betulkan balik...
4. bila ada orang tanya soalan, korang pulak sama ada ignore kan je soalan tu buat-buat tak dengar ATAU asyik tak tahu je jawapan nya...itu pun tak cool... yang ig…

#36 WW : dulang boysss

Image
want to share something...that I like most..recently



Erti 18 Syawal bagi ku

Image