Posts

Showing posts from May 27, 2012

bila stalker yang tegar sudah mari...

Assalamualaikum dan hye semua yang datang ke blog ni.. walaupun penat lepas uruskan kenduri abang sedare, tiba-tiba datang idea ni.. dah kata kenduri mesti la family gathering sekali kan.. ada la ayat-ayat ni keluar dari mulut ku.. "wahhh di facebook kau, bukan main ya post status" biasa la jawapan nya "erkkk...hehe mana ada.." jelas dah kantoi.. hahaha sebenarnya, tak ada niat nak menyakat ke...perli ke... cuma nak kata diaorang tu di'stalker' oleh ku... owh, stalker seperti ku...kadang-kadang saja je tak tinggal apa-apa jejak..
dah biasa sangat tengok kerenah orang kat facebook...cuma bagi pendapat saya la, andai kata nak jugak luahkan...tu je cara nak cooling down...ada satu term di mana kita pergi kat setting tepi post tu,buat ONLY ME.. and one more thing, if seriously nak tegur...in my opinion...bukan dengan tulis kat post status..walaupun tak tulis nama..better la just inbox kat orang yang berkenaan.. uihhh, tertusuk jantung dia...boleh bad hair day o…

ayat best lect 3.0

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua.. sempena awal Jun ni, nak buat entry ayat best lect 3.0...tengok jugak ayat best lect dan ayat best lect 2.0
selalunya ada yang beranggapan ada certain lecturer sengaja nak fail kan anak muridnya... tapi lain pulak ragam lecturer yang saya kagumi ni..
"owh jangan risau, saya pun tak nak fail kan korang disebabkan attendance, dengan syarat korang hantar project,buat test dan...tahu bila tarikh exam...dah sangat memadai.."
tambah dia lagi,"saya pun tak nak kamu amik subjek ni lagi semester depan" <ayat lebih kurang la>
but in the end, bukan makin orang tak datang kelas, makin seronok pulak...one of the class that will not be missed.. tu la orang panggil reverse psychology..<gaya angguk-angguk kepala,tanda setuju> tabik la dengan lecturer ni...
p/s: nama dirahsiakan, harap maklum...

MIB3 best!!!

Image