Posts

Showing posts from May 13, 2012

feedback yang terbaik

Image
Assalamualaikum kepada semua.. ingat tak saya ada share event dari Projek Todak.. klik sini untuk tengok.
jadi tadi tengok Imam Muda Asyrafnya status,
mana nak cari, Imam Muda Asyraf sendiri support Projek Todak (stands for Tolenransi dalam Komunikasi) saya sendiri pergi event tersebut.. Imam Muda Asyraf sebagai penceramah jemputan.. banyak input saya dapat dari beliau..  tahniah kepada ahli jawatankuasa Projek Todak..

mood : convocation!!

Image
hye kepada semua.. owh tajuk atas nak kasi sebarkan mood konvo.. bukan saya...tapi kawan-kawan saya..
disini saya nak mengucapkan tahniah kepada kawan-kawan yang dah habis belajar dan ada yang sambung jugak.. akhirnya dapat pegang scroll tu.. susah payah tempuh... syabas dan tahniah...
moga korang terus success... dimurahkan rezeki.. dan kepada saya, pergi tengok kawan konvo, sekadar amik mood untuk tahun depan.. dalam hati berkata " tunggu la saat ku pasti akan tiba" convocation really give me 1001 feelings.. happy for them.. (^_^)