Posts

Showing posts from April 29, 2012

menang anugerah!!

Image
salam kepada semua...dan salam Jumaat juga.. hari ni nak post entry pasal kemenangan Persatuan saya (dah mantan)

anugerah program terbaik asia pasifik karpesky competition+anugerah persatuan mahasiswa terbaik
rasa sangat berbangga dengan kejayaan kami semua..
event yang menjadi taruhan ialah Lawatan Intergrasi  sangat bermakna bagi saya.. bersyukur kerana saya dapat merasainya..dengan rakan-rakan seperjuangan.. terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung.. cuti 4 bulan yang sesungguhnya banyak beri saya pengajaran..
rasa nak je cakap "LET'S DO THIS AGAIN!!"

masih ada yang baca ke?

Assalamualaikum kepada semua...dan hye... harap semua nya okay belaka..
just ada perkara saya pikir, secara tiba-tiba... kalau la kan...dah lama tak update blog..ha!! bersawang sudah blog ni.. masih ada yang baca ke blog ni? tak kisah entry lama...ada yang datang jenguk ke? kalau ada...terima kasih yek.. cuma lately tak ada cerita sangat..
blog ni harapnya cerita benda yang baik-baik la,sedap mata memandang.. tu yang nak pilih cerita berkualiti ni... tak dapat pulak idea..
kepada semua diharapkan bersabar ek.. jadi kepada yang baru nak kenal blog ni, saya listkan entry yang favourite of all time.. 6 Jahanam topik hangat trend twitter form 4 sombong vs segan peristiwa naik flight dgn member2
jadi dipersilakan la tengok-tengok entries ni..

#5 one word: KICAP

Image
hye everyone... 1st of all just want to say happy labour day.. to those who work so hard, you guys deserve to rest for a day...
okay enough of this...now just want to say about KICAP... actually I prefer to say it in malay... Kicap ni...antara ingredient yang penting kalau saya nak makan.. sekali bahasa rojak pulak....maafkan saya..
ada pernah cakap kalau makan kicap,kulit kita jadi gelap?? really?? serious mitos belaka.. apa tak rock makan dengan kicap?? macam budak-budak? hahaha...tak apa...elok jgk kalau semua yang dah besar-besar ni tak makan kicap...boleh saya sorang tibai.. terbaik..kenapa tetiba nak cakap pasal kicap ni?? betul kepada sape2 teka entry ni diilhamkan lepas saya makan lunch.. walaupun hanya makan ikan keli, kentang sambal, telur sambal...dan KICAP.. still sedap lunch tadi...
tu aje dari saya...

kembali ke shah alam

Image
Assalamualaikum, hye korang.. seminggu cuti ni tak dapat nak update apa-apa sangat.. paham-paham la ek.. so,sepanjang minggu lepas tak ada pape citer menarik kn?
ni la bab paling 'bercinta' lepas balik kampung ialah...nak balik sini... hahhaa... done dengan blog-walking tadi... nak naik balik semangat belajar balik... satu semester lagi sebelum nak tempuh Latihan Industri..
I really enjoy my holiday.. tak sempat nak merasa dapat channel free untuk seminggu untuk ASTRO dengan sepuas-puasnya.. 1st day je,terus layan movie... tooth fairy, gulliver the traveller.. layan cartoon...dan paling syok sempat layan SUPER SPONTAN... giler awesome... duduk rumah,memang balas dendam.. hehehehe...tapi nikmat... sempat beli barang2 untuk wedding along..so,ada la achieve something time cuti, i think..
okay la... hopefully, tak ada la lama sangat rasa nak rumah ni.... time to get buzy...or buat2 buzy....yeahhh!! hehehe