Posts

Showing posts from April 1, 2012

like this picture A LOT

Image
hye you guys... just log in to facebook,suddenly I saw this picture..

I really like this picture.. thanks to Aizuddin for the picture.. Kura-Kura Jadian
I had so much fun at that time..
in the picture together with Siti Aisyah and Nor Afiqah...thanks2!! (^_^) -just want to share with you guys-

my 'entertainer'

Image
hye everyone..
just want to share pictures for today entry..


that's all from me..

blog owh blog

Image
Assalamualaikum kepada semua.. kali ni entry saya nak citer pasal saya dan dunia blog.. jujurnya dengan follower yang seramai ni, saya ada satu perasaan takut.. kenapa saya perlu takut? bukan saya buat salah pun kan?  nape perlu pikir negatif...
dapat ke saya hasilkan entry yang best untuk follower saya? memang dari dulu cita-cita saya untuk inspire orang lain dengan penulisan saya.. walaupun saya ni bukan penulis yang hebat <diperakui oleh bapak saya sendiri terutama dlm English>
saya ada perasan sesetengah blogger suka guna gosip sebagai entry mereka. tapi tu bukan saya la,kalau saya ada entry gosip.. jadi macam mana saya nak buat entry yang mantap2 untuk follower dan silent reader saya..
bagi saya follower yang ramai ni pun dah memadai.. kalau terlalu ramai, tak larat nak jaga.. hehehe..
harapnya semua follower suka dengan cara penulisan saya dan blog ni.. kalau ada kekurangan dalam blog Anime Girl,beritahu la ea.. insya-Allah saya akan perbaiki untuk jadi lebih baik..
untuk…

Segmen Nasz : Spontan

Image
Assalamualaikum kepada semua.. hari ni nak jugak buat entry,tetiba nampak ada segmen ni.. join la ek.. menarik je segmen kali ni..
katanya kena buat ayat spontan..
"minggu depan dah start dengan test, more assignment dan presentation"
nasib la ek..kata pun student..hahaha... kena pandai bahagi masa la ni.. nak update entry kena pandai curi2 masa la nanti hehehe dah busy dengan semua ni, kena jugak rehat...jaga makan.. nanti sakit,siapa yang susah...diri sendiri jugak kan? tu je la...ni dah terlebih2 spontan ni.. 
siapa2 lagi nak join segmen ni...hari ni je taw (5 April 2012) sampai pukul 11mlm.. <mungkin time ni dah pengsan,sebab ada kelas ganti>
meh la memeriahkan suasana segmen ni..