Sunday, April 29, 2012

kembali ke shah alam


Assalamualaikum, hye korang.. seminggu cuti ni tak dapat nak update apa-apa sangat..
paham-paham la ek.. so,sepanjang minggu lepas tak ada pape citer menarik kn?

ni la bab paling 'bercinta' lepas balik kampung ialah...nak balik sini...
hahhaa... done dengan blog-walking tadi...
nak naik balik semangat belajar balik...
satu semester lagi sebelum nak tempuh Latihan Industri..

I really enjoy my holiday..
tak sempat nak merasa dapat channel free untuk seminggu untuk ASTRO dengan sepuas-puasnya..
1st day je,terus layan movie... tooth fairy, gulliver the traveller..
layan cartoon...dan paling syok sempat layan SUPER SPONTAN...
giler awesome... duduk rumah,memang balas dendam..
hehehehe...tapi nikmat...
sempat beli barang2 untuk wedding along..so,ada la achieve something time cuti, i think..

okay la... hopefully, tak ada la lama sangat rasa nak rumah ni....
time to get buzy...or buat2 buzy....yeahhh!! hehehe

ni la gaya saya kalau terpikir rumah..opss hehehe

Jannah Cosmetic Meet & Greet

Sabtu yang lepas, 9 Disember 2017 diberi kesempatan dan rezeki untuk join Jannah Cosmetic meet and greet. Dapat belajar banyak perkara ...

Cerita Panas Blog Minggu Ini