Posts

Showing posts from January 8, 2012

satu permulaan yang baik : minta maaf

Assalamualaikum semua...pagi-pagi dah buat entry pasal minta maaf.. apakah??
tiap kali nak exam baru nak minta maaf? sepatutnya bukan macam tu la kn.. just bagi pendapat saya, umur kita bukannya makin berkurang (aha tu memang la kan) jadi masing-masing pikir la ek...

macam ni...untuk dijadikan cerita.. semalam saya minta maaf kat kawan saya ni... tah la kenapa rasa macam ada buat salah dengan dia.. perasaan je kot.. pape pun sesi bermaafan pun mula.. dh macam raya, ada sesi bermaafan ek.. dia pun pelik dengan tindakan saya ni..

alasan saya : "tah la... bila aku 'overview' balik apa tindak-tanduk aku ni...selama aku kenal ko... banyak aku rasa tak matang sangat.."

betul la kn...kita kn growing day by day... tiap-tiap hari kita belajar sesuatu...bukan takat dalam kelas je...luar kelas... di mana sahaja...

ada jugak terlintas di hati...saya ni anak sulung...apa yang saya dah buat untuk family.. #pressure is on!! hehehe

just...I want to be a better person...not just to …

#20 Wordless Wednesday

Image
dedicate to my little sister....who is now really enjoy go to school (^_^)

My New Favourite Boy Band : One Direction

Image
Assalamualaikum to all of you... Glad to write it for this time.. I want to talk about my new favourite boy band  is ONE DIRECTION... their official website http://www.onedirectionmusic.com/gb/

The boy band consisting of members Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles and Louis Tomlinson... I like Zayn...hehehe All of them have unique voice...in my opinion...
They finished third on the seventh series of The X Factor. Just watch this guys in You-tube..