Posts

Showing posts from November 27, 2011

dah lama gilerrrr tak update...busy larhh

Assalamualaikum kepada kekawan.. hehhe sorry la dah lama sangat tak update blog... baru je habis event yang saya jadi projek manager DRESS TO IMPRESS: THE FASHION SHOW terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung atau tak langsung...
event ni banyak ajar saya...kalau orang suruh saya jadi project manager lagi boleh la...confident dah ada.. terharu bila everyone support each other.. pengalaman yang sangat bermakna buat saya..
ni la antara nape lama sangat tak update blog.. tak sempat nak on lappy pun.. ni pun decide,nk jugak update...
okay la chow dulu...thanks2

p/s: jumpa blogger satu fakulti kat event fashion show tu..(^_^)

Quote Of The Day#1

"My biggest fear is that I will become too comfortable with the idea of being lonely  for the rest of my life.."