Sunday, November 27, 2011

Quote Of The Day#1



"My biggest fear is that I will become
too comfortable with the idea of being lonely 
for the rest of my life.."

Friday, November 25, 2011

cuti 4 hari?

Assalamualaikum semua..
sihat semuanya?? bagus2
tajuk macam apa je kan..hahaha..
cuti la sangat..tak de maknanya la..
disebabkan hari jumaat (hari ni) saya tak de kelas..dan hari isnin cuti awal muharram
jadi panjang la sikit cuti saya..

pelan saya untuk 4 hari...memang dah di plan dari 2-3 hari yang lepas..
punya la semangat kan?? 
banyak benda nak buat..
tapi...dalam cuti ni jugak..
Maal Hijrah..jangan just cuti je..hayati la Maal Hijrah tu sendiri..
untuk peringatan diri sendiri jugak..

okay la...pergi dulu..tata..
wasalam..

Thursday, November 24, 2011

Event : Dress To Impress


assalamualaikum.. 
entry kali ni nak perkenalkan event yang terdapat DnA Fest '11
tak suka bila kena saman atas alasan tak ikut sahsiah rupa diri?
biar pemakaian anda berkata2 untuk anda..
sambil belajar untuk bergaya tapi masih berlandaskan sahsiah rupa diri..

terbahagi kepada 3 kategori
formal, smart casual dan dinner..
terbuka kepada semua pelajar FSKM..

masing2 ada pendapat sendiri tentang pemakaian,
masa ini la anda boleh menyuarakan pendapat anda..
LET YOUR ATTIRE SPEAKS FOR YOU..
berminat hendak sertai?
boleh dapatkan borang penyertaan 
 1 Disember 2011 
Dewan Al-Ghazali, FSKM

Sunday, November 20, 2011

My Awkward Moment

hye everyone...
for today entry, my awkward moment.
that day like any other day, it just I became more lazy than ever..
all of the sudden, i got a phone call from my friend
that i need to submit something..
so, i just went to see her

all the way i went to faculty,
i felt that everyone watching me..
each one of them..
i do feel the tense..but i just ignore it..

after a few minutes later, i knew why they all stared at me..
i wore my sweat pants reverse (terbalik)
uuurrrggghhh.... what a day for me...

Friday, November 18, 2011

promoting DnA Fest 2011 FSKM

Assalamualaikum kepada semua..
hari ni nak promote antara event yang bakal yang terlibat (urusetia)
DnA Fest 2011 FSKM

antara aktiviti dalam event ni:
- Cyber Game Competition
- Career Exspo
- PC Specialist Workshop & Open booth
- Puff Day
- Dress To Impress Fashion Show
- Tilawah Al-Quran
- Innovation Modelling Competition
- Maal Hijrah Talk
- DnA Futsal Challenge

untuk info tambahan, upload forms/ registration, boleh tengok kat
 
 

Thursday, November 17, 2011

#8 spontaneous thursday



"saya lebih selesa bekerja dengan 
orang yang betul-betul nak bekerja,
bukan sekadar hanya menumpang nama dengan hasil kerja orang lain"

Charity event: Car Wash and Car Boots Sale!

Assalamualaikum kepada semua
entry kali ni nak citer pasal charity event
the fundraising use car wash

 

ni satu aktiviti komuniti yang boleh kita sertai..
date: 18 Nov 2011
venue : padang kawad UiTM Shah Alam
time : 8.30a.m- 6.30p.m

jadi kepada yang akan ada area2 berdekatan,
rasa malas nak cuci kereta ke...nak jadi sebahagian event ni
amat dialu-alukan..

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...