Posts

Showing posts from October 30, 2011

dah lama punyer citer : tgk showcase power rangers

Image
Assalamualaikum.. kali ni punyer entry...nk citer satu ketika dahulu semua orang konfirm2 layan power rangers kan? tak baik tipu.. berdosa kalau tipu.. wahahaha...so,saya buat pengakuan.. memang saya layan semua power rangers  sampai saya dah besar panjang ni..


pergghhh..mana nak carik... memang ada pun....tiap2 hujung tahun akan ada diaorang2 ni datang pernah pergi dua kali.. yang 1st time masa Ryukendo (selalu ditayangkan kat TV3) so..ni yang second time.. mula2 malu jugak la kan..yea la dah tua2 pun gi tgk power rangers.. kat Sg. Wang Plaza..dan of coz time tu bilangan budak2 kecik lebih ramai dan ibubapa sekadar teman..
ni aktiviti tambahan kalau dah bersama dengan adik2.. biasa la anak sulung la katakan..

#6 spontaneous thursday

Image
assalamualaikum... semua orang ada test sebelum cuti mid-term, tapi...lepas cuti mid-term..turn saya pulak la yang pulun nak study.. sekarang?? siapkan assignment lagi bagus.. sabar je la..
-from google-

jangan tiru macam saya...study dah nak exam...ni ada time..buat benda lain..ish2..

#15 wordless wednesday

Image
-gambar dari google- cita-cita masa kecik2??

Member tag lagi??

Assalamualaikum kepada semua.. sekali lagi saya kena tag la (berbangga eheehe) empunyer blog, fatin fadhillah mne nak cari....kawan satu kelas matrik.. dalam kesibukkan,mencuri-curi masa tulis jugak entry...
ni adalah soalan yang dia dok suh jawab...dah macam kuiz je...cuma tak masuk utk carry mark je
1.Nak tahu nama penuh anda boleh?
larh..tak kan tak tahu lagi..Anisa Nadhira Binti Anuar

2.Nama gelaran yang paling tak best yang pernah anda dapat dari keluarga/kawan? Kenapa anda digelar begitu?
honey-star,nenek tua...honey-star sebab seakan2 bunyi Anisa kot..nenek tua..tah la..sedar2 je dah dapat gelaran tu...

3. Apa kualiti terbaik yang ada pada diri anda?
akan setelkan kje sebaik yang boleh walaupun last minute,insya-Allah.


4.Apa kualiti paling buruk yang ada pada diri anda?
tak pandai nak buat decision untuk diri sendiri..

5.Anda lebih suka yang lelaki/perempuan tinggi lampai atau yang kecil2 cili api untuk dijadikan bf/gf/suami/isteri? Kenapa?
seriously tak kisah...

6.Berapakah target umu…

what I had learn...

Image
Assalamualaikum to you all out there... how's your weekend? my weekend? what I do remember that every evening it will be raining all day long..
what?? (shock) today is monday larhhh...  this entry,I want to say what I have learn.. make a prank or show your feeling that your are not satisfy through TEXTING or FACEBOOKING, totally are not the greatest thing to do.. seriously...it is just not the coolest thing to do and IT WON'T SOLVE ANYTHING.. It just make it worse..
because the one who texting or the one who receive the message might use different kind of tones.. I just want to say...what we want to tell the message might not reach  from other person.. and we will end up with fighting, misunderstanding... my advice is... THINK MORE THAN TWICE WHEN YOU WANT TO TEXT on anything...anything... and this advice are specially credit for me too.. thanks..if I just make wrong statement,just let me know.. and...If you guys were in the same boat like mine (being in the situation), just…