Posts

Showing posts from October 16, 2011

"wah..wah...talian hayat depan2 ea.."

Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal kuiz aritu.. bukan nak citer soalan apa yang keluar  tapi..apa yang berlaku time kuiz tu.. ni kirenya kuiz mengejut jugak sebenarnya..
suasana: senyap+fokus semua tengah baca soalan.. TIBA-TIBA...jeng jeng jeng(sound effect) ada la handphone member berbunyi..tapi bagusnya dia tak jawap la kol tu. lain pulak jadi,betul2 lepas yang sorang ni.. ada la fone lagi satu bunyi.. dan nak tahu...DIA PERGI JAWAB PANGGILAN TU.. dia cakap "HELLO??"
dgn suasana yg senyap tetiba ada la yg selamba je angkat fone..gelak la kitaorg.. lecturer balas macam ni.."eeh talian hayat depan2 saya nampaknya" (mcm tu la kot ayat beliau..maklum la time tu dok gelak je...hehehehe..)
tak nampak siapa yang buat,sebab duduk depan kan.. adeiii..time kuiz la semua fone nak bunyik.. peace out(^_^) -autopost-

"untungla kalau ada org yg gentleman"

Assalamualaikum kepada semua...sorry la dah lama tak update apa2 kat blog ni.. dah bersawang dah rasanya..hihihi entry kali ni tak ada niat apa2 pun.. tak semua yang macam ni,hanya segelintir je
situasi 1: bila nak beratur naik bas  eeh..tak kan nak berebut jugak dengan girls bila nak naik bas.. isshh..kan lagi sweet bagi perempuan naik dulu..
situasi 2: dalam bas, sian budak perempuan tu bawak buku banyak..tak dapat tempat duduk.. jadi sebaik2nya yang budak laki yg dpt tmpt duduk tu, kasi la yg bdk perempuan tu duduk...
situasi 3: tolong bukakkan pintu.. perghhh siyes gentleman la kalau ada yang tolong bukakkan pintu..
mesti ada yg akan ckp mcm ni, "alarh buat apa nak gentleman sangat dgn bdk pmpn ni" "diaorg leh buat sndr.." (especially situasi 3)
entry ni hanya pendapat aje...tak nak tahu sudah.. mana la taw..dgn taktik ni..korang boleh jumpe teman hidup ke..ceceh.. probability tu ada je..(term statistic,hehhe sorry) sekadar pekongsian,xde niat diskriminasi p…

#13 wordless wednesday

Image
look familiar to you? have you seen it??
-autopost-

aduiii..kena lagi...

Assalamualaikum kepada semua.. entry kali ni nak citer pasal yang antara fenomena kat facebook "bahaya yakult..." korang dah tengok?? adeiii... sakit jantung taw tak... dah la 'terlalu' fokus dengan video tu... dan macam biasa...posisi ku lebih dekat di skrin lappy.. lebih dekat daripada biasa.. yea la dengan tajuk macam tu,mesti la curious.. tapi siyes sebelum nak tengok tu,dah rasa lain macam pun... "jangan tengok,jangan tengok..." (sorry la saya ni jenis penakut sikit) alarh...video ni seangkatan dengan pasal Lisa Surihani jatuh tu... sape yang dah tengok,of course la paham... aduiii nape la ada prank macam ni.. lemah jantung ku...menjerit kot.. dah la time tu tengah jadi urusetia..sambil jaga2 tu,layan la fb mmbr (sbb bukan lappy saya pun time tu) sabaq je la time tu... tapi tu la tak serik2 lagi...
korang dah tengok dah??? pergi la...untung la sape yang tak ada perasaan tgk video tu.. memang la video tu bagi headline power2,curiosity tu tinggi sangat..…