Posts

Showing posts from July 3, 2011

kebanyakkan orang...

baru-baru ni saya mengikuti 'Lawatan Intergrasi'
siri Utara dan Timur (paling latest) tujuannya utk memberi pendedahan pada khususnya pelajar diploma tentang apa kursus yang ditawarkan di peringkat Ijazah di bawah Fakulti Sains Komputer dan Matematik kebanyakkan nya akan cakap "alarh ada calculus utk course math..xnk la" "programming?? tobat xnk amik lagi" "susah la course ni" "mengira?? no way..."
"statistik?? susah kot subjek tu" sebenarnya banyak lagi tapi tak teringat dalam akal ku kalau semua susah...apa la guna nya belajar kalau semua benda senang,baik tak perlu ada nya institusi utk belajar kadang2 saya sendiri rasa sedih,sebak sebab ada yang cakap macam tu tapi nak buat mcam mana....
bila seseorang tu tak berminat,alasan ada jalan nye bak kata senior aku dlu dan aku pegang kata2 dia sampai sekarang "Alasan satu penipuan terancang"
kalau tak minat tu,xpe la..maknanya korg taw mne kelemahan korg
tapi jgn la do…

buy thoughtful gift

baru je balik dari menjelajah timur jadi mesti la atas dasar ada kerja kena promote course pada kawan2 diploma cawangan FSKM dh alang2 berjalan xkn xbeli pe2 utk adik2 and my mum utk my dad..xtaw nk beli apa..hehehe sorry ek bapak so..sbb taw mcm ne adik saya sorg ni yg sgt la princess nyer - beli kn dia sticker princess dan patung turtle pink yg ada blusher hahaha..sgt2 la lega hati sbb dia suka.. for my mum belikn kain ala2 batik warna emas sebenarnyer x reti nk belikn orang hadiah.. and my dad say,"how thoughtful of you to buy those" mmg xtaw la nk ckp pe...hehehe still belajar lagi nk menilai beli hadiah seseorg..so,hope more improvement after this