Posts

Showing posts from June 19, 2011

OPKIM Program Anak Angkat di Taman UPC (moment)

10 Jun 2011,Jumaat- berkumpul kat Fakulti Pergigian around 8.30pagi tapi aku sampai dlm 7.45pagi..mcm ne leh sampai awal,,hehehe effort sendiri la..ini 1st time event yang student tggu bas datang..a big applause for all of my friends. pukul 9pagi dah naik bas..ke mana kami pergi? Taman UPC,Ayer Hitam,Batu Pahat. ini jugak 1st time antara jauh dalam johor. dlu g rumah pengetua samura je paling jauh.. dalam bas duduk dengan wani budak aktuari. dh lama kenal dia ni pun,time KPO lagi. so,for this event makin rapat la. bersama2 yg g jgk hanis,dia ni la beriya2 ajak kitaorg g opkim ni. mula2 ada jgk xnk g,tapi dari ddk kat umah,xbuat pe2 baik g jgk kn..ada la singgah kat R&R Pagoh. makan mee rebus kat situ dgn hanis dan wani.. sampai kat Taman UPC dalam pukul 1ptg.. sbb aritu ari jumaat dak lelaki g la solat jumaat,yg pmpn wat hal masing2. start pkl 3ptg start event perasmian.. then,the moment that kami semua nanti2kn..pembahagian ke keluarga angkat. dah la xkenal antara satu sama lain,…